Wat is Salarisadministratie?

Salarisadministratie is een essentieel onderdeel van uw bemiddelingsbureau dat een hoop tijd kost. Nauwkeurig zijn is van groot belang. Loonstroken versturen naar de juiste werknemer, loonbeslagen verwerken, de jaaropgaven niet vergeten en als het kan juiste en stipte betalingen verrichten. Het is een nauwkeurige en tijdrovende bezigheid, waar u als intermediair niet op zit te wachten.

Daarnaast is het uitbesteden van de salarisadministratie voor u misschien ook een grote stap. Want wat komt er allemaal kijken bij het uitbesteden en wie is daarvoor de juiste partij?

Voordelen uitbesteden salarisadministratie

Pay for People helpt u graag. Stelt u zich eens voor dat u geen tijd meer kwijt bent aan de salarisadministratie, maar volledige focus heeft op het ondernemen. Zonder administratieve rompslomp kunt u op zoek naar de perfecte match. Het uitbesteden van de salarisadministratie heeft vele voordelen. Geen zorgen meer omtrent verloningen, urenregistratie, loonstroken, loonaangiften, verloningsmomenten, facturatie, etc. Dat klinkt u vast als muziek in de oren.

Naast een goede salarisadministratie, neemt Pay for People het juridisch werkgeverschap van uw flexibel personeel over. Uw personeel is bij u te werk gesteld en wij als financieel gezonde backofficespecialist regelen de rest. Wanneer u er namelijk voor kiest om juridisch werkgeverschap uit te besteden, heeft u naast alle salarisadministratie ook geen zorgen meer over certificering, voorfinanciering van de lonen, debiteurenbeheer en contacten met het UWV en de Belastingdienst. U kunt zelfs bij ons terecht voor kennis op juridisch gebied: wet- en regelgeving, cao’s, ziekteverzuim en nog veel meer.

 

Pay4me: Handig en overzichtelijk

Misschien denkt u nu: maar als ik alles uitbesteed, raak ik het overzicht kwijt? Nee, dit is niet het geval dankzij onze in eigen beheer ontwikkelde payrollsoftware Pay4me. Onder andere verloning, urenregistratie, contractbeheer en facturatie zijn volledig geïntegreerd. Alles inzichtelijk, 24/7 beschikbaar en geheel gepersonaliseerd.

“Pay4me is een zeer compleet en makkelijk werkend online platform en geeft ons als intermediair direct inzicht in alle processen. Daarnaast is Pay4me ook inzichtelijk voor onze medewerker en klanten!”

Peter Krijgsveld – directeur PeMa Personeelsdiensten Almelo

 

Demo: neem een kijkje in Pay4me

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en vindt u het een prettig idee om eerst kennis te maken met onze payroll software? Onze sales managers komen graag bij u langs voor een demo en verdere toelichting over onze dienstverlening. Zo ziet en ervaart u zelf het gemak en de gebruiksvriendelijkheid.

 

Geïnteresseerd?

Salarisadministratie uitbesteden betekent voor u: focus op het ondernemen! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op!

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail