Logo Pay for People
Nauwkeurig en tijdrovend werk

Wat is salarisadministratie?

De salarisadministratie is een essentieel onderdeel van iedere uitzendorganisatie. Het is ook een tijdrovende en nauwkeurige klus: loonstroken versturen naar de juiste werknemer, loonslagen verwerken, de jaaropgaven maken en correcte en stipte betalingen. En het is steeds terugkerend werk waardoor het nooit echt af is. Tijd die je liever anders zou besteden, toch?

Salarisadministratie

De voordelen van uitbesteden

Het uitbesteden van de salarisadministratie klinkt misschien als een grote stap. En dat is het ook. Er komt veel bij kijken en dan moet je nog de juiste partij vinden om jouw salarisadministratie aan uit te besteden. Pay for People helpt je graag.

Stel je eens voor: geen tijd meer steken in terugkerende administratieve handelingen, je volledig kunnen focussen op het ondernemerschap, extra tijd kunnen investeren in je kandidaten en opdrachtgevers en bovenal geen zorgen meer. Niet meer wakker liggen van verloningen, urenregistratie, loonstroken, loonaangiften, facturatie en nog veel meer. Met de juiste partner is het mogelijk.

Juridisch werkgeverschap uitbesteden

 

Pay for People is die partner. Wij nemen graag de salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap van jouw flexibele personeel over. Zij werken bij en voor jou en wij regelen de rest. Als financieel gezonde backofficespecialist staan wij garant voor de salarisadministratie, de certificering, voorfinanciering van de lonen, debiteurenbeheer en contacten met het UWV en de Belastingdienst. En je kunt zelfs bij ons terecht voor juridische kennis: wet- en regelgeving, cao’s en ziekteverzuim bijvoorbeeld.

Pay4me

Handig en overzichtelijk

‘Maar als ik alles uitbesteed, raak ik dan niet het overzicht kwijt?’, horen we je vragen. Nee, want met onze in eigen beheer ontwikkelde payrollsoftware Pay4me heb je 24/7 toegang tot jouw gegevens. En alles overzichtelijk en geheel gepersonaliseerd in jouw huisstijl. Een ander belangrijk voordeel van onze software is dat alle backofficeonderdelen volledig geïntegreerd zijn. Dus verloning, urenregistratie, contractbeheer en facturatie vinden allemaal plaats in dezelfde omgeving.

 

We komen graag langs 

Wil je meer weten over het uitbesteden van de salarisadministratie en onze dienstverlening, we komen graag bij je langs. Om onze payroll software te demonstreren en onze dienstverlening toe te lichten. Zo kun je zelf het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van ons systeem ervaren.

Meer weten over salarisadministratie?

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Salarisadministratie