Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
nieuws-payforpeople-hoge-cijfers.jpg

Wat is salarisadministratie?

Nauwkeurig en tijdrovend werk

De salarisadministratie is een essentieel onderdeel van iedere uitzendorganisatie. Het is ook een tijdrovende en nauwkeurige klus: loonstroken versturen naar de juiste werknemer, loonslagen verwerken, de jaaropgaven maken en correcte en stipte betalingen. En het is steeds terugkerend werk waardoor het nooit echt af is. Tijd die je liever anders zou besteden, toch?

De voordelen van uitbesteden

Salarisadministratie

Het uitbesteden van de salarisadministratie klinkt misschien als een grote stap. En dat is het ook. Er komt veel bij kijken en dan moet je nog de juiste partij vinden om jouw salarisadministratie aan uit te besteden. Pay for People helpt je graag.

Stel je eens voor: geen tijd meer steken in terugkerende administratieve handelingen, je volledig kunnen focussen op het ondernemerschap, extra tijd kunnen investeren in je kandidaten en opdrachtgevers en bovenal geen zorgen meer. Niet meer wakker liggen van verloningen, urenregistratie, loonstroken, loonaangiften, facturatie en nog veel meer. Met de juiste partner is het mogelijk.

Juridisch werkgeverschap uitbesteden

Pay for People is die partner. Wij nemen graag de salarisadministratie en het juridisch werkgeverschap van jouw flexibele personeel over. Zij werken bij en voor jou en wij regelen de rest.  Als financieel gezonde backofficespecialist staan wij garant voor de salarisadministratie, de certificering, voorfinanciering van de lonen, debiteurenbeheer en contacten met het UWV en de Belastingdienst. En je kunt zelfs bij ons terecht voor juridische kennis: wet- en regelgeving, cao’s en ziekteverzuim bijvoorbeeld.

inlogscherm_4
Handig en overzichtelijk

Pay4me

‘Maar als ik alles uitbesteed, raak ik dan niet het overzicht kwijt?’, horen we je vragen. Nee, want met onze in eigen beheer ontwikkelde payrollsoftware Pay4me heb je 24/7 toegang tot jouw gegevens. En alles overzichtelijk en geheel gepersonaliseerd in jouw huisstijl. Een ander belangrijk voordeel van onze software is dat alle backofficeonderdelen volledig geïntegreerd zijn. Dus verloning, urenregistratie, contractbeheer en facturatie vinden allemaal plaats in dezelfde omgeving.

We komen graag langs 

Wil je meer weten over het uitbesteden van de salarisadministratie en onze dienstverlening, we komen graag bij je langs. Om onze payroll software te demonstreren en onze dienstverlening toe te lichten. Zo kun je zelf het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van ons systeem ervaren.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Vraag het aan Simone !

Salarisadministratie uitbesteden betekent voor jou: focus op het ondernemen! Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010 206 62 60 Stuur mij een mail
DVDU2020
Donderdag23 juni 2022

Dag van de Uitzendondernemer

Op donderdag 23 juni vindt de 9e edititie van de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) plaatst in de Mariënhof in Amersfoort. Tijdens de 9e editie van de Dag van de Uitzendondernemer ontwikkel je een nieuwe kijk op het vinden van nieuwe werknemers en het behouden van bestaand personeel. Dit blijkt in de praktijk namelijk een ingewikkelde kwestie voor veel bedrijven. Wij helpen graag een handje en delen het thema op in een paar eenvoudige, concrete vraagstukken. Natuurlijk hebben wij een aantal experts uitgenodigd om hun kennis en ervaringen met ons te delen. De ideale gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Dit kan door deel te nemen aan de plenaire sessie, onze kennis- en inspiratiesessies, met het bezoeken van onze informatiemarkt en we hopen je natuurlijk bij de afsluitende borrel te zien.

Bestel je ticket