Salarisadministratie uitbesteden

Pay for People ontzorgt u graag

Een loonstrook versturen naar de juiste werknemer. Loonbeslagen verwerken. Juiste en stipte betalingen verrichten. De salarisadministratie is een nauwkeurige en tijdrovende bezigheid. Uw salarisadministratie uitbesteden bij Pay for People kan uw personeel en uzelf meer flexibiliteit bieden. Wij willen u graag ontzorgen.

Payroll geeft rust

Er wordt ook wel over de term ‘payroll’ gesproken. Met payroll bedoelen wij: de dienstverlening waarbij wij ook het werkgeverschap overnemen. Dit is veel meer dan enkel de loonadministratie. Payroll uitbesteden via Pay for People kent veel voordelen:

  • U heeft meer aandacht voor uw medewerkers.
  • Wel de lusten, niet de lasten: u bent geen juridisch werkgever. Ziekteverzuim is volledig in rekening van Pay for People. Onze betrokken specialisten weten alles over actuele wet- en regelgeving en weten hoe te handelen bij een arbeidsconflict.
  • U hoeft zich niet meer druk te maken omtrent verloningen, loonstroken, loonaangiften, verloningsmomenten, facturatie en dergelijke.
  • Stipte verloning.
  • Contact met het UWV wordt overgenomen.
  • Voorfinanciering van lonen.

 

Pay for People doet nog meer

Pay for People neemt de certificering en voorfinanciering van lonen van uw flexibele personeel over. Wij nemen ook graag het debiteurenbeheer en contacten met het UWV en de Belastingdienst van u over. Zo heeft u geen zorgen meer over uw salarisadministratie.

 

Alles 24/7 inzichtelijk

Bij het uitbesteden van de salarisadministratie is goede software van groot belang. Pay for People werkt als enige in Nederland met 100% in eigen beheer ontwikkelde payroll software: Pay4me. Alles is inzichtelijk. Verloning, urenregistratie, contractbeheer en facturatie zijn volledig geïntegreerd. Pay4me is 24/7 beschikbaar en kan volledig in uw eigen huisstijl gevisualiseerd worden.

 

Win vrijblijvend informatie in over onze diensten

Wilt u uw payroll uitbesteden? Of wilt u zich laten adviseren over de voordelen van het uitbesteden van payroll? Neem contact met ons op via 010 – 2066260 of neem contact op met onze experts.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail