Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
20180509-PAYFORPEOPLE-843

Salarisadministratie uitbesteden

Gun jezelf meer tijd om te ondernemen

Een loonstrook versturen naar de juiste werknemer, loonbeslagen verwerken, juiste en stipte betalingen verrichten. Op het oog is de salarisadministratie niet direct ingewikkeld werk. Maar het is wél tijdrovend en nauwkeurig werk. Door je salarisadministratie uit te besteden  gun je jezelf meer tijd om te ondernemen en biedt je je personeel meer flexibiliteit. Pay for People helpt je hier graag bij en neemt jouw salarisadministratie graag van je over.

De grote voordelen van uitbesteden

Payroll geeft rust

Bij het uitbesteden van de salaris administratie wordt ook wel gesproken van payroll gesproken. Wij verstaan onder payroll het overnemen van de salarisadministratie alsook het juridisch werkgeverschap. Als je voor Pay for People kiest, nemen wij meer werk uit handen dan alleen de salarisadministratie.  En dat heeft een aantal grote voordelen:

 • Meer tijd en aandacht voor je medewerkers.
 • Wel de lusten, niet de lasten: je bent geen juridisch werkgever waardoor zaken als ziekteverzuim volledig voor onze rekening zijn. Onze betrokken specialisten weten alles over actuele wet- en regelgeving én weten hoe te handelen bij een arbeidsconflict.
 • Geen zorgen over verloningen, loonstroken, loonaangiften, verloningsmomenten en facturatie.
 • Stipte verloning en voorfinanciering van lonen.
 • Contact met het UWV en de Belastingdienst nemen wij van je over.

Pay for People ontwikkelt met je mee

Pay for People neemt niet alleen de salarisadministratie van je over, maar ook de certificering en voorfinanciering van lonen van je flexibele personeel. En we kijken waarmee we je nog meer kunnen helpen. We zien het succes van jouw organisatie als gedeelde verantwoordelijkheid en ontwikkelen graag met je mee. We nemen dus ook het debiteurenbeheer en contacten met het UWV en de Belastingdienst van je over. Zodat je nog meer tijd hebt om te investeren in je bedrijf en je mensen.

inlogscherm_4
Pay4me

Alles 24/7 inzichtelijk

Goede software is de basis voor een goede boekhouding van iedere onderneming. Maar als aanbieder van backofficediensten is het nóg belangrijker dat we werken met goede, geïntegreerde software. Wij ontwikkelen onze eigen software, zodat we kunnen voldoen aan alle eisen en wensen van onze klanten. We zijn daarin uniek en echt de enige in Nederland met 100% in eigen beheer ontwikkelde payroll software.

Onze eigen software: Pay4me 

In Pay4me is alles inzichtelijk voor onze klanten: verloning, urenregistratie, contractbeheer en facturatie; alles is volledig geïntegreerd. Pay4me is 24/7 beschikbaar en wordt volledig in jouw huisstijl gevisualiseerd.

Overtuigd?

Vraag het aan Annemieke !

Salarisadministratie uitbesteden betekent voor jou: focus op het ondernemen! Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 0102066260 Stuur mij een mail

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

 • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
 • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
 • Pay for People schenkt klanten meer tijd
 • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
 • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.