Logo Pay for People

Professioneel uitzendbureau

Als uitzendondernemer met jarenlange ervaring hecht je veel waarde aan professionaliteit. Je runt immers zelf ook met succes een professioneel uitzendbureau! Toch vraag je je misschien ook wel eens af of je geen kansen laat liggen. Of je wel alles uit je organisatie haalt en voldoende openstaat voor nieuwe initiatieven. We nodigen je van harte uit om samen met ons de mogelijkheden te verkennen voor jouw uitzendbureau.

Professioneel uitzendbureau

Eigenlijk hoeven wij jou natuurlijk niets te vertellen. Jij kent je klanten door en door en bent bedreven in je vak. Je zou dan ook graag meer tijd aan je core business besteden, maar je wordt nu nog te vaak opgeslokt door administratieve werkzaamheden.

 

Ook belangrijk, maar niet waarom je een uitzendbureau bent begonnen. De administratieve, financiële en juridische kant van het uitzendvak is wél waarom wij Pay for People zijn begonnen. Jouw uitzendbureau en onze backofficedienstverlening vormen de perfecte match.

Zeer ervaren en zorgvuldig

Kies je voor het uitbesteden van de backoffice aan Pay for People, dan kies je voor zekerheid en gemak. Onze dienstverlening bestaat uit het overnemen van alle administratieve, financiële en juridische zaken. Denk aan de salarisadministratie, het beheer van ziekteverzuim, contractbeheer, loonaangifte bij de Belastingdienst en de uitbetaling van ziektegeld. En als je wilt, nemen wij ook het debiteurenbeheer voor onze rekening.

 

Wat je ook besluit, alles gaat altijd in nauw overleg en met de grootste zorgvuldigheid. Jij gaat voor kwaliteit en wij dus ook. Uiteraard zijn we gecertificeerd en beschikken we over zeer ervaren mensen die zelf ook korte of langere tijd werkzaam zijn geweest bij een uitzendbureau. Kortom, wij weten waar jij als werkgever tegenaan loopt, wat je opdrachtgever en zijn personeel nodig hebben en wat kandidaten zoeken.

Overzicht voor jou, je personeel en je klanten

Snel en eenvoudig vacatures online

Terwijl jouw backoffice in goede handen is, houd jij realtime overzicht via ons online platform Pay4me: een digitaal dossier waarin je 24/7 alle gegevens terugvindt over klanten, werknemers, urenverwerking en debiteurenbeheer.

 

Ook werknemers en klanten kunnen gebruikmaken van deze online omgeving. Via een persoonlijk account kunnen werknemers in Pay4me bijvoorbeeld hun jaaropgaven terugvinden of pro forma bruto-netto berekeningen maken. Klanten kunnen optioneel uren invoeren en accorderen of facturen inzien. Omdat Pay4me volledig in eigen beheer ontwikkeld is, kunnen we de online omgeving compleet aanpassen aan jouw huisstijlwensen. Jij ziet geen verschil en je werknemers en klanten ook niet.

Omdat de uitzendbranche niet stilstaat en jij ook niet, ontwikkelen wij op de achtergrond voortdurend met je mee. Bij Pay for People kijken we altijd hoe het beter kan en hoe wij jouw werk makkelijker kunnen maken. Het matchingsplatform is daar een goed voorbeeld van. Met deze nieuwe toevoeging aan onze webportal, is vacatures plaatsen eenvoudiger dan ooit. In een paar clicks zet je vacatures online en zijn ze zichtbaar voor zowel jouw kandidaten als andere werkzoekenden. Tenminste, als jij dat wilt. Want ook dat bepaal je helemaal zelf.

 

Staat een vacature eenmaal online, dan stopt ons werk natuurlijk niet. Ook het werving- en selectieproces nemen wij voor onze rekening. Wij selecteren de juiste persoon voor de baan en verzorgen de volledige sollicitatieprocedure, inclusief het maken van werkafspraken. Uiteraard in nauw overleg met jou, maar alleen op die momenten dat het echt noodzakelijk is. Want wij zijn er om jouw werk te verlichten. Ook voor een zorgvuldige afhandeling van afwijzingen kun je dus op ons rekenen.

Afspraak maken?

Wil je een professional spreken? Vol dan onderstaand formulier in. Een van onze professionals neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Professioneel uitzendbureau