Personeelsadministratie

Wat is personeelsadministratie?

Personeelsadministratie. Zelf doen of uitbesteden? Het is een belangrijk onderdeel wat u verplicht moet bijhouden en wat veel vakkennis vereist. Bruto- en nettoloonberekeningen, uren verwerken, loonheffingen verrichten en kennis over fiscale en sociale wet- en regelgeving, die ook voortdurend veranderen. Daar bent u wel wat uurtjes mee bezig.

Personeelsadministratie uitbesteden

Nu denkt u misschien wel: “Maar ik heb kennis in huis, waarom zou ik het uitbesteden?” of “wat gebeurt er met de gegevens van mijn uitzendkrachten?” Personeelsadministratie uitbesteden kent vele voordelen, en niet alleen op administratief gebied.

U heeft meer tijd voor uw uitzendkrachten. Zo kunt u toch die ene uitzendkracht even bellen om te vragen of zijn nieuwe functie bevalt. Of hem gerust stellen voor zijn sollicitatiegesprek.
Meer binding zorgt voor meer loyaliteit. Naast uw eigen kennis heeft u altijd een sparringpartner. Komt u er zelf even niet uit of heeft u een brandende vraag? Onze relatiemanagers en collega’s, die uw collega op afstand zijn, staan voor u klaar. Dat betekent: meer tijd over voor ondernemen, en zo bieden wij u meer flexibiliteit.

Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar verloningen, urenregistratie, loonstroken, loonaangiften, verloningsmomenten, facturaties etc. Ook nemen wij het juridisch werkgeverschap van uw uitzendkrachten over. Dat betekent geen zorgen meer omtrent, certificering, controlerende instanties over de vloer, contacten met UWV, pensioen, ziekteverzuim, voorfinanciering van de lonen en debiteurenbeheer.

 

Persoonsgegevens in Pay4me

Ook moet u alle persoonsgegevens van uw uitzendkrachten, zoals een kopie van identiteitsbewijs en contracten, bijhouden en veilig bewaren. Een drukke bezigheid als het aantal uitzendkrachten steeds groter wordt. Dat is geen probleem voor onze gebruiksvriendelijke uitzendsoftware Pay4me.

Tot slot is het minstens zo belangrijk dat uw backoffice in veilige handen is. Dit gaat verder dan professionele kennis en systemen. Zo wilt u dat uw backofficepartij een financieel gezonde onderneming is, om daarmee toekomstige betalingen van uw uitzendkrachten te waarborgen.

Bij Pay4me zijn al uw gegevens, van uitzendkrachten en opdrachtgevers, inzichtelijk, veilig, 24/7 beschikbaar en geheel gepersonaliseerd.

“Pay4me is een zeer compleet en makkelijk werkend online platform en geeft ons als intermediair direct inzicht in alle processen. Daarnaast is Pay4me ook inzichtelijk voor onze medewerker en klanten!”

Peter Krijgsveld – directeur PeMa Personeelsdiensten Almelo

 

Demo: neem een kijkje in Pay4me

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en vindt u het een prettig idee om eerst kennis te maken met onze payroll software? Onze sales managers komen graag bij u langs voor een demo en verdere toelichting over onze dienstverlening. Zo ziet en ervaart u zelf het gemak en de gebruiksvriendelijkheid.

Kopje koffie?

Kort samengevat: wij bieden u als intermediair, ook voor personeelsadministratie, meer flexibiliteit. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt en heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Onze sales managers komen graag een kopje koffie drinken.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Fleur van Tongeren - medior Client Support medewerker
Fleur van Tongeren Medior Client Support medewerker
Bel +31 (0)10 313 28 31 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail