Logo Pay for People
Profiteer van de voordelen van uitbesteden

Personeelsadministratie

Je kunt de personeelsadministratie zelf doen of uitbesteden. Maar voordat je die keuze maakt, is het goed om te weten waaruit de personeelsadministratie precies bestaat. De personeelsadministratie omvat onder meer de bruto- en nettoloonberekeningen, het verwerken van de uren, verrichten van loonheffingen en kennis van fiscale en sociale wet- en regelgeving. Er wordt dus ook een beroep gedaan op je vakkennis en de gevolgen van (snel)veranderende wet- en regelgeving.

Personeelsadministratie uitbesteden

Misschien denk je “Waarom zou ik de personeelsadministratie uitbesteden als ik zelf alle kennis in huis heb?” of “Wat gebeurt er met de gegevens van mijn uitzendkrachten als ik uitbesteed?” Begrijpelijke gedachten. Daarom vertellen we je graag wat het betekent als je de personeelsadministratie uitbesteedt. We nemen ook gelijk de voordelen mee, want die zijn er en niet alleen op administratief gebied.

Geen omkijken

Je hebt geen omkijken meer naar administratie zoals verloning en urenregistratie. Daarnaast nemen wij het juridisch werkgeverschap van jou over inclusief bijkomende verplichtingen.

Tijd besparing

Je bespaart enorm veel tijd waardoor je meer tijd overhoudt voor je uitzendkrachten. Zo kun je toch die ene uitzendkracht even bellen om te vragen hoe zijn nieuwe functie bevalt of hem juist geruststellen voor een sollicitatiegesprek.

Groei in loyaliteit

Doordat je meer tijd hebt voor de mensen, versterk je de band die je hebt met je medewerkers waardoor hun loyaliteit groeit. Zo bouw je een mooie relatie met elkaar op.

Sparringpartner

En je hebt altijd een sparringpartner. Een ervaren partij die je helpt als je er zelf even niet uitkomt of als je een brandende vraag hebt. Wij zijn collega’s op afstand, die altijd voor je klaarstaan.

Persoonsgegevens in Pay4me volgens AVG

Je zult ons wel alle persoonsgegevens van je uitzendkrachten moeten toevertrouwen, zoals een kopie van identiteitsbewijs en contracten, en deze bijhouden en veilig bewaren. In onze gebruiksvriendelijke uitzendsoftware Pay4me, heb je zelf eenvoudig zicht op deze gegevens en wij garanderen je dat ze veilig zijn volgens alle AVG-standaarden. In Pay4me zijn al jouw bedrijfsgegevens, gegevens van uitzendkrachten en opdrachtgevers inzichtelijk, veilig, 24/7 beschikbaar en geheel gepersonaliseerd in jouw huisstijl.

Dat geldt ook voor je backoffice. Ook deze is bij ons in veilige handen. En dit gaat verder dan professionele kennis en systemen, Pay for People is een financieel gezonde onderneming waardoor toekomstige betalingen van je uitzendkrachten gewaarborgd zijn.

Neem een kijkje in Pay4me

Wil je meer weten over onze dienstverlening en een kijkje nemen in onze payroll software? Onze sales managers komen graag bij je langs om kennis te maken en een demo te laten zien van Pay4me. Natuurlijk is er ook alle ruimte om vragen te stellen en kijken we samen naar de mogelijheden voor jouw bedrijf.

Play button

Meer weten over personeelsadministratie?

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Personeelsadministratie