Personeelsadministratie uitbesteden

Uw personeelsadministratie uitbesteden aan Pay for People kan uw personeel en uzelf meer flexibiliteit bieden. U kunt uw werknemers op de payroll van Pay for People laten zetten. Maar wanneer kiest u ervoor om de payroll uit te besteden? En wat zijn de voordelen om de payroll/personeelsadministratie via Pay for People te laten lopen?

Flexibiliteit

Als werkgever mag u maximaal drie tijdelijke contracten (in twee jaar) aanbieden voordat uw werknemers recht hebben op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Door het uitbesteden van uw personeelsadministratie aan Pay for People kunt u uw personeel zeer flexibel inzetten voordat een vast dienstverband ontstaat. U profiteert zo van onze flexibele cao’s.

Payrolling is risicoloos

Wanneer u er voor kiest de payroll uit te besteden neemt Pay for People uw personeel in dienst, wat betekent dat wij alle verantwoordelijkheid op ons nemen, zoals doorbetaling bij ziekte, het sparen van vakantiedagen en vakantiegeld en het verstrekken van loonstroken.

Loonadministratie perfect op orde

Omdat wij uw loonadministratie perfect op orde houden kunt u zich volop richten op uw organisatie. Zo bespaart u tijd en energie en doet iedereen waar hij goed in is. Payrolling uitbesteden aan Pay for People was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Wie kan er payroll uitbesteden?

Voor intermediairs verzorgt Pay for People de payrolling. Hieronder vindt u de meest voorkomende sectoren. Staat uw sector er niet bij? Geen probleem, voor elke sector kan Pay for People een passend voorstel doen. De sectoren:

 

Offerte aanvragen?

Heeft u plannen om de personeelsadministratie binnen uw organisatie uit te besteden? Neem vrijblijvend contact op met ons via het telefoonnummer 010–2066263 of via onderstaand formulier. Wij adviseren u graag.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk - Sales Manager
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail