Logo Pay for People
Meer flexibiliteit, minder zorgen

Personeelsadministratie uitbesteden

Met het uitbesteden van je personeelsadministratie biedt je jouw personeel meer flexibiliteit en loop je zelf minder risico. Maar, wanneer besluit je om je personeelsadministratie uit te besteden? Wat is een goed moment en wat zijn de voordelen voor jou, als je je personeelsadministratie uitbesteedt en je werknemers op de payroll van Pay for People zet?

De voordelen van uitbesteden van de personeelsadministratie

Flexibiliteit

Je mag als werkgever maximaal 3 tijdelijke contracten (in drie jaar) aanbieden, voordat je werknemers een dienstverband voor onbepaalde tijd moet aanbieden. Als je je personeelsadministratie volledig uitbesteedt aan Pay for People, kun je jouw personeel zeer flexibel inzetten vóórdat er sprake is van een vast dienstverband. Zo maak je optimaal gebruik van onze flexibele cao’s.

Risicoloos ondernemen

Als je je personeelsadministratie uitbesteedt aan Pay for People, nemen wij jouw mensen in dienst. Dat betekent dat wij alle verantwoordelijkheid op ons nemen, zoals doorbetaling bij ziekte, het sparen van vakantiedagen en vakantiegeld, en het verstrekken van loonstroken. We zorgen ervoor dat personeelsgegevens compleet zijn en blijven. Bovendien volgen we veranderingen in wet- en regelgeving en cao’s op de voet. Kortom, je personeelsadministratie uitbesteden geeft rust!

Loonadministratie perfect op orde

Loonadministratie is onmisbaar in elke volledige personeelsadministratie. Daarom zorgen wij voor jouw loonadministratie en houden alles perfect op orde. Zo kan jij je volop kunt richten op jouw organisatie. Zo bespaar je tijd en energie, en doen we allemaal waar we goed in zijn. Payrolling was nog nooit zo gemakkelijk als bij Pay for People.

Is uitbesteden een goed idee?

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je plannen om je personeelsadministratie uit te besteden, heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor!

Ben je al klant van Pay for People dan kun je met al je vragen natuurlijk terecht bij je Relatiemanager.
Bel met 010 2066263 of mail naar info@payforpeople.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Personeelsadministratie uitbesteden