Logo Pay for People
Optimale vrijheid, minimale risico’s

Payroll zzp

Als zzp’er ga je voor optimale vrijheid. Pay for People weet wat jij nodig hebt en helpt je daar graag bij. Sinds kort doen we dat niet alleen meer, maar met onze ervaren collega’s van Tentoo. Met jaren ervaring in de dienstverlening aan freelancers en zzp’ers, is Tentoo volledig dé expert op dit gebied. Samen bieden wij jou de vrijheid om je te richten op je core business, terwijl wij jouw financiële en administratieve taken én risico’s van je overnemen. Zo heb jij je handen vrij om mooie opdrachten en opdrachtgevers te vinden en je verder te ontwikkelen.

Eigen werkwijze

Payroll voor zzp’ers

Samen met Tentoo verzorgen we de payroll voor zowel freelancers als zzp’ers. Wat is het verschil? Er is zeker een verschil tussen freelancers en zzp’ers, met name op fiscaal en juridisch vlak. Daarom hanteren we voor beiden een andere werkwijze. Ben je zzp’er? Dan krijg je van ons een creditnota. Die creditnota kun je zien als een jouw verkoopfactuur (self-billing principe). Zodra je opdrachtgever betaald heeft, betalen wij jouw creditnota direct en automatisch. Afspraken die je met individuele opdrachtgevers hebt gemaakt, geef je aan ons door. Gefactureerde uren kun je eenvoudig en snel doorgeven via onze online applicatie Pay4me. Als je wilt, dragen we ook het debiteurenrisico. Ben je een freelancer? Dan berekenen wij het salaris en stellen jouw loonstrook op.

Dit zijn de grootste voordelen van payroll voor zzp’ers

Naast de optimale vrijheid, zijn dit de andere grote voordelen van payroll voor zzp’ers:

  • Je ontvangt je geld binnen 7 dagen.
  • Je bent automatisch verzekerd voor WW, ziektewet en WIA.
  • Je hebt geen omkijken naar het versturen van facturen of debiteurenbeheer.
  • Je kunt altijd rekenen op kundige en behulpzame ondersteuning van de helpdesk.
  • Je bespaart enorm veel tijd en kosten.

Kosten

Wat kost zzp payrolling?

Kies je voor payroll via Pay for People en Tentoo dan is het tarief dat wij rekenen afhankelijk van het eindtarief. Over dit eindtarief wordt een marge berekend. Wil je meer weten? We lichten onze werkwijze graag persoonlijk toe.

Vrijblijvend kennismaken?

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Payroll zzp