Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
payforpeople-nieuws-soorten-flexwerkers.jpg

Payroll zzp

Optimale vrijheid, minimale risico’s

Als zzp’er ga je voor optimale vrijheid. Pay for People weet wat jij nodig hebt en helpt je daar graag bij. Sinds kort doen we dat niet alleen meer, maar met onze ervaren collega’s van Tentoo. Met jaren ervaring in de dienstverlening aan freelancers en zzp’ers, is Tentoo volledig dé expert op dit gebied. Samen bieden wij jou de vrijheid om je te richten op je core business, terwijl wij jouw financiële en administratieve taken én risico’s van je overnemen. Zo heb jij je handen vrij om mooie opdrachten en opdrachtgevers te vinden en je verder te ontwikkelen. 

Eigen werkwijze

Payroll voor zzp’ers

Samen met Tentoo verzorgen we de payroll voor zowel freelancers als zzp’ers. Wat is het verschil? Er is zeker een verschil tussen freelancers en zzp’ers, met name op fiscaal en juridisch vlak. Daarom hanteren we voor beiden een andere werkwijze. Ben je zzp’er? Dan krijg je van ons een creditnota. Die creditnota kun je zien als een jouw verkoopfactuur (self-billing principe). Zodra je opdrachtgever betaald heeft, betalen wij jouw creditnota direct en automatisch. Afspraken die je met individuele opdrachtgevers hebt gemaakt, geef je aan ons door. Gefactureerde uren kun je eenvoudig en snel doorgeven via onze online applicatie Pay4me. Als je wilt, dragen we ook het debiteurenrisico. Ben je een freelancer? Dan berekenen wij het salaris en stellen jouw loonstrook op.

Dit zijn de grootste voordelen van payroll voor zzp’ers:

Naast de optimale vrijheid, zijn dit de andere grote voordelen van payroll voor zzp’ers:

 • Je ontvangt je geld binnen 7 dagen.
 • Je bent automatisch verzekerd voor WW, ziektewet en WIA.
 • Je hebt geen omkijken naar het versturen van facturen of debiteurenbeheer.
 • Je kunt altijd rekenen op kundige en behulpzame ondersteuning van de helpdesk.
 • Je bespaart enorm veel tijd en kosten.
brooke-lark-194253-unsplash-scaled-1.jpg
Kosten

Wat kost zzp payrolling?

Kies je voor payroll via Pay for People en Tentoo dan is het tarief dat wij rekenen afhankelijk van het eindtarief. Over dit eindtarief wordt een marge berekend. Wil je meer weten? We lichten onze werkwijze graag persoonlijk toe.

Is payroll voor zzp en freelance iets voor jou?

Vraag het aan Annemieke !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 20660 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 0102066260 Stuur mij een mail

Ik wil meer informatie ontvangen

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Wat maakt ons en onze dienstverlening uniek?

 • Pay for People biedt goed geïntegreerde, toegankelijke en gebruiksvriendelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is
 • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten
 • Pay for People schenkt klanten meer tijd
 • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
 • Pay for People biedt maatwerk

Wil je direct contact? Dan met bel je met 010 2066260.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.