Payroll voor zzp

Pay for People heeft de oplossing voor al uw administratieve rompslomp en grotere financiële risico’s: payroll voor zzp.

Pay for People wilt u als zzp’er de optimale vrijheid bieden. Wij willen u maximaal ontzorgen door de administratieve druk en de financiële risico’s weg te nemen. Door het uit te besteden bespaart u kosten, tijd en energie. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Onze werkwijze

Pay for People verzorgt voor zowel freelancers als zzp’ers de payroll. Op fiscaal en juridisch vlak zit hier wel een verschil. Wij hanteren voor beide partijen een eigen werkwijze. De zzp’er sturen wij een creditnota. De creditnota kunt u zien als uw verkoopfactuur (self-billing principe). Voor een freelancer berekenen wij de salaris en stellen wij uw loonstrook op. Zodra uw opdrachtgever heeft betaald, betalen wij uw creditnota direct en automatisch. Afspraken die u per opdrachtgever heeft gemaakt, geeft u aan ons door. Gefactureerde uren kunt u via onze online applicatie Pay4me doorgeven. Indien wenselijk dragen wij het debiteurenrisico.

Hoe werkt Payroll
Richano Karijowidjijo, zzp-er in de ICT

“Als zzp’er is het natuurlijk altijd spannend of je wel voldoende werk hebt. Want geen werk betekent geen inkomsten. Om er zeker van te zijn dat mijn facturen ook op tijd betaald worden, heb ik de facturatie uitbesteed.”

Richano Karijowidjojo – Telefonie, Internet & Personal Computer Services
Meer weten? Lees zijn hier succesverhaal

De voordelen van payroll voor zzp’ers

Om u als zzp’er optimale vrijheid en inzicht te bieden, hebben wij een aantal voordelen voor u op een rij gezet:

  • U ontvangt uw geld binnen 7 dagen.
  • Automatisch verzekerd voor WW, ziektewet en WIA.
  • Geen omkijken naar het versturen van facturen of debiteurenbeheer.
  • Kundige en behulpzame helpdesk ondersteuning.
  • Besparing van kosten en tijd.

Wat kost zzp payrolling?

Bij payroll voor zzp via Pay for People is het tarief afhankelijk van het eindtarief. Over dit eindtarief wordt een marge berekend. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij maken dan een passend voorstel voor u. Payroll voor zzp was nog nooit zo gemakkelijk.

Offerte aanvragen?

Benieuwd wat wij voor u als zzp’er kunnen betekenen op het gebied van payroll? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Cor Schouten
adviseur flexbranche

Pay for People ontzorgt

Waarom zou u voor Pay for People kiezen?

Cor: ” Dankzij onze focus op backoffice diensten kunnen we met onze klanten ondernemen. Hierdoor kunnen we samen zowel kwantitatief als kwalitatief blijven groeien.”