Payroll Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een partij voor payroll in Zuid-Holland? Dan bent u bij Pay for People aan het juiste adres. Vanuit ons kantoren in Rotterdam (hoofdkantoor), Breda en Amsterdam bedienen wij verschillende organisaties in Zuid-Holland, maar bijvoorbeeld ook in Utrecht en Limburg. Kortom, onze unieke backoffice formule wordt landelijk gebruikt door intermediairs. Wij nemen het juridische werkgeverschap over wat betekent dat u als organisatie geen omkijken meer heeft naar de juridische en administratieve kant van het ondernemen.

Payroll Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een partij voor payroll in Zuid-Holland? Dan bent u bij Pay for People aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in Rotterdam bedienen wij verschillende organisaties in Zuid-Holland. Voor zowel uitzendorganisaties, inleners, mkb, horeca en zzp’ers verzorgen wij de volledige payroll in Zuid-Holland. Wij nemen het juridische werkgeverschap over wat betekent dat u als organisatie geen omkijken meer heeft naar de juridische en administratieve kant van het ondernemen.

 

De voordelen

  • U kunt risicoloos ondernemen, omdat Pay for People juridisch werkgever is.
  • U ervaart gemak.
  • 24/7 inzicht in managementrapportages.
  • Wij maken gebruik van zelfontwikkelde software.
  • U betaalt alleen voor gewerkte uren.
  • Geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of als u geen werk meer heeft.
  • Slechts één kostenpost voor (ingeleend) personeel.

 

Voor wie?

Wij verzorgen voor intermediairs in Zuid-Holland de payroll. Mocht u  in andere sector werkzaam zijn neem dan gerust contact op.

Als u flexkrachten verloont op basis van een payrollovereenkomst, profiteert u van gemak en ontzorging. U werft uw eigen medewerkers – die exclusief voor u werken – en u stuurt ze zelf aan; Pay for People neemt uw werkgeverstaken en -risico’s uit handen. En u? U werft uw eigen personeel, maakt zelf de werkafspraken en kunt uzelf daarna volledig richten op een succesvolle samenwerking met uw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet in iedere situatie de beste oplossing. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Hiermee werken medewerkers niet exclusief voor u, maar u kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 5,5 jaar). Meer weten over verloning via de uitzendovereenkomst?

 

Wat kost het?

De omrekenfactor waar wij mee werken is afhankelijk van het soort contract, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Voor elke organisatie kijken we naar de specifieke wensen en doen we graag een voorstel op maat.

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van payroll in Zuid-Holland? Bel 010 – 2066260 of neem contact op met onze experts. U bent niet gevestigd in Zuid-Holland? Onze payroll formule is beschikbaar voor intermediars uit heel Nederland.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail