Payroll werknemer

Uw werknemer op de payroll bij Pay for People. Dit kan uw personeel en uzelf meer flexibiliteit bieden. U kunt uw werknemers op de payroll van Pay for People laten zetten. Maar wanneer kiest u ervoor om de payroll uit te besteden? En wat zijn de voordelen om de payroll via Pay for People te laten lopen?

Payrolling is flexibel

Als werkgever mag u maximaal drie tijdelijke contracten aanbieden (in twee jaar) voordat uw werknemers recht hebben op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Door het uitbesteden van de payroll kunt u uw personeel zeer flexibel inzetten voordat een vast dienstverband ontstaat. U profiteert zo van onze flexibele cao’s.

 

Payrolling is risicoloos

Wanneer u er voor kiest de payroll uit te besteden neemt Pay for People uw personeel in dienst wat betekent dat wij alle verantwoordelijkheid op ons nemen, zoals doorbetaling bij ziekte, het sparen van vakantiedagen en vakantiegeld en het verstrekken van loonstroken.

 

Payrolling is makkelijk

Omdat wij uw loonadministratie perfect op orde houden kunt u zich volop richten op uw organisatie. Zo bespaart u tijd en energie en doet iedereen waar hij goed in is. Payroll uitbesteden was nog nooit zo gemakkelijk.

Als u flexkrachten verloont op basis van een payrollovereenkomst, profiteert u van gemak en ontzorging. U werft uw eigen medewerkers – die exclusief voor u werken – en u stuurt ze zelf aan; Pay for People neemt uw werkgeverstaken en -risico’s uit handen. En u? U werft uw eigen personeel, maakt zelf de werkafspraken en kunt uzelf daarna volledig richten op een succesvolle samenwerking met uw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet in iedere situatie de beste oplossing. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Hiermee werken medewerkers niet exclusief voor u, maar u kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 5,5 jaar). Meer weten over verloning via de uitzendovereenkomst?

 

Interesse in payrolling?

Heeft u plannen om de payrolling binnen uw organisatie uit te besteden? Neem contact op met 010 – 2066260 of neem contact op met onze experts.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk - Sales Manager
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen Karsten Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail