Payroll werknemer - Pay for People
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
AdobeStock_137802784-scaled-5.jpeg

Payroll werknemer

Bied werknemers én jezelf meer flexibiliteit

Denk je erover om je werknemers bij een externe partij op de payroll te zetten? Ze zijn van harte welkom bij Pay for People. Door je werknemers bij ons op de payroll te zetten, kun je hen en jezelf veerl meer flexibiliteit bieden. Maar wanneer is het juiste moment om de payoll uit te besteden? Wat zijn de voordelen en wat bieden wij?

 

Ik wil meer weten!
Profiteer van maximale flexibiliteit

Payroll werknemer

Als werkgever mag je werknemers maximaal drie tijdelijke contracten aanbieden (in twee jaar) voordat werknemers recht hebben op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Door de payroll uit te besteden, kun je je personeel flexibel inzetten vóórdat een vast dienstverband ontstaat. Je profiteert bij ons dus van maximale inzetbaarheid via flexibele cao’s.

 

Payrolling is risicoloos

Kies je voor het uitbesteden van de payroll, dan neemt Pay for People al jouw personeel in dienst. Dit betekent dat wij dus ook alle verantwoordelijkheid op ons nemen, zoals doorbetaling bij ziekte, het sparen van vakantiedagen en vakantiegeld en het verstrekken van loonstroken. Jij hebt geen omkijken meer naar de financiële en administratieve kant van het ondernemerschap.

 

Payrolling betekent gemak

Omdat wij jouw loonadministratie perfect op orde houden, kun jij je volledig richten op het bouwen aan je organisatie. De tijd en energie die je anders kwijt zou zijn aan de backoffice, kun je nu investeren in je core business. Zo doen we allemaal waar we goed in zijn. Payroll uitbesteden was nog nooit zo gemakkelijk.

Verloon je flexkrachten op basis van een payrollovereenkomst, dan profiteer je van gemak en zorgeloos ondernemerschap. Je werft je eigen medewerkers – die exclusief voor jou werken – en je stuurt ze zelf aan. Pay for People neemt de werkgeverstaken en -risico’s uit handen zodat jij je volledig kunt richten op een succesvolle samenwerking met je flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet altijd de beste oplossing. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Medewerkers werken dan niet exclusief voor jou, maar je kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 5,5 jaar).

Interesse in payroll?

Vraag het aan Matthijs !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066263 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010-2066260 Stuur mij een mail