Payroll Utrecht - Pay for People
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
payforpeople-nieuws-huisvesting.jpg

Payroll Utrecht

Zoek je een payrollorganisatie in Utrecht? Je bent van harte welkom bij Pay for People. Vele Utrechtse organisaties gingen je reeds voor en genieten van de payrolldiensten en het gemak van Pay for People.

Payroll Utrecht

Wij nemen het juridisch werkgeverschap van je over zodat jij geen omkijken meer hebt naar de juridische en administratieve kant van het ondernemerschap. Bied jezelf en je personeel veel meer flexibiliteit door je werknemers bij ons op de payroll te zetten. Zo kun jij je blijven focussen op je core business en het ontwikkelen van je bedrijf.

Backoffice partner voor meer dan 500 intermediairs

Payroll Utrecht

Wij nemen het juridisch werkgeverschap over wat betekent dat jij geen omkijken meer hebt naar de juridische en administratieve kant van het ondernemerschap. Bied jezelf en je personeel veel meer flexibiliteit door je werknemers bij ons op de payroll te zetten. Al zo’n 500 ondernemers gingen je voor en weten hoe het voelt om risicoloos en zorgeloos te ondernemen.

Voordelen voor jou

Dit zijn de voordelen van payroll voor jou:

  • Risicoloos ondernemen omdat wij de juridisch werkgever zijn.
  • Gemak en zorgeloos ondernemen.
  • Realtime inzicht in managementrapportages.
  • Geïntegreerde en zelfontwikkelde software.
  • Je betaalt alleen voor gewerkte uren.
  • Geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of als er eve geen werk beschikbaar is.
  • Slechts één kostenpost voor (ingeleend) personeel.

 

Wat kost payrollen?

De omrekenfactor waarmee wij werken is afhankelijk van het soort contract, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Voor elke organisatie kijken we naar de specifieke wensen en doen we graag een voorstel op maat.

Verloon je flexkrachten volgens een payrollovereenkomst, dan profiteer je van gemak en zorgeloos ondernemen. Je werft zelf je eigen medewerkers – die exclusief voor jou werken – en je stuurt ze zelf aan. Pay for People neemt jouw werkgeverstaken en -risico’s uit handen zodat jij je volledig kunt richten op een succesvolle samenwerking met jouw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet altijd de beste oplossing. Daarom kan je bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Medewerkers werken niet exclusief voor jou, maar je kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 5,5 jaar).

 

Voor wie?

Wij verzorgen de payroll voor intermediairs en ondernemers in nagenoeg elke sector, in heel Nederland. Ben je in een of meerdere andere sectoren actief, neem dan gerust contact met ons op. Wil je weten of payroll Utrecht via Pay for People iets voor jouw organisatie kan betekenen?

Dag van de Uitzendondernemer
Meer weten?

Vraag het aan Annemieke !

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010-2066260 Stuur mij een mail