Logo Pay for People
Wat is de omrekenfactor?

Payroll tarieven

Payroll-tarieven worden bij Pay for People berekend met een omrekenfactor. Deze omrekenfactor is afhankelijk van het soort contract, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Voor elke organisatie kijken we naar de specifieke wensen en doen we graag een voorstel op maat.

Onze payroll tarieven bespreken

Of je nu flexkrachten in dienst kunt nemen via een uitzendovereenkomst of een payrollovereenkomst. hangt af van een aantal voorwaarden. Tijdens een gesprek verkennen we graag jouw specifieke situatie en mogelijkheden.

Zoek je maximale flexibiliteit? Dan lijkt de ideale oplossing de uitzendovereenkomst met de fasetelling van 4 jaar tijdelijke aanstellingen. Laat je flexkrachten echter exclusief voor jou werken, dan is er sprake van payroll. Je bent dan haast wel verplicht een payrollovereenkomst aan te bieden. De nuance tussen beide overeenkomsten leggen we je graag per geval uit.

Payroll tarieven

Verloon je flexkrachten op basis van een payrollovereenkomst, dan profiteer je van gemak en zorgeloos ondernemen. Je werft je eigen medewerkers – die exclusief voor jou werken – en je stuurt hen zelf aan. Pay for People neemt jou alle werkgeverstaken en -risico’s uit handen zodat jij je kunt richten op je core business.

Wat is een payrollovereenkomst?

Een payrollovereenkomst is een overeenkomst van opdracht tussen drie partijen: de flexkracht, de opdrachtgever (jij) en de juridisch werkgever (Pay for People). Jij werft deze flexkracht volledig zelf en laat hem vervolgens exclusief voor jouw bedrijf werken via Pay for People. De flexkracht werkt voor jouw organisatie, maar staat bij ons op de loonlijst. Wij nemen het juridisch werkgeverschap van je over en zijn onder meer verantwoordelijk voor:

  • uitbetalen van de nettolonen;
  • afdragen van premies en loonbelastingen;
  • voorfinancieren van loonkosten;
  • verwerken van ziek- en betermeldingen;
  • doorbetaling bij ziekte.

En jij? Jij werft je eigen personeel, maakt zelf de werkafspraken en kunt je daarna volledig richten op een succesvolle samenwerking met jouw flexkracht(en).

De voordelen voor jou:

  • Je kunt direct van start, zonder opstarttijd of kosten.
  • Je hebt heeft meer focus op je core-business.
  • Betaling en voorfinanciering loonsom, factoring is mogelijk.
  • 24/7 controle: alle administratie altijd beschikbaar en te beheren via onze online applicatie.
  • 100% betrouwbaar: NEN 4400-1, NBBU en VCU.

Benieuwd naar de payroll-tarieven die we hanteren voor jouw werkzaamheden?

Meer weten?

Geïnteresseerd in onze payroll tarieven? Vul het onderstaande formulier in. Een van onze specialisten neemt snel contact met je op om de opties te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Payroll tarieven