Logo Pay for People
Ook in jouw sector

Payroll sectoren

Pay for People verzorgt payrolling voor uiteenlopende sectoren. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we elke sector bedienen en inspelen op specifieke wensen en behoeften.

Payroll sectoren

Payroll is geschikt voor elke ondernemer die met flexibele personeel wil werken, in welke sector dan ook. Maar wat zijn nou precies de voordelen voor jou?

  • Risicoloos ondernemen omdat Pay for People juridisch werkgever is.
  • 24/7 inzicht in managementrapportages.
  • Gebruik van geïntegreerde, zelfontwikkelde software.
  • Geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of als er even geen werk beschikbaar is.
  • Slechts één kostenpost voor (ingeleend) personeel.

Wat kost het?

De omrekenfactor waar Pay for People mee werkt is afhankelijk van het soort contract, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Voor elke organisatie kijken we naar de specifieke wensen en doen we graag een voorstel op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Verloon je flexkrachten op basis van een payrollovereenkomst, dan profiteer je van gemak en zorgeloos ondernemen. Je werft je eigen medewerkers – die exclusief voor jou werken – en je stuurt hen zelf aan. Pay for People neemt alle werkgeverstaken en -risico’s uit handen zodat jij je volledig kunt richten op een succesvolle samenwerking met jouw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet altijd de beste oplossing. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Medewerkers werken dan niet exclusief voor jou, maar je kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 4 jaar).

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Meer weten?

Geïnteresseerd in contractvorm payroll voor jouw sector? Vul het onderstaande formulier in. Een van onze specialisten neemt snel contact met je op om de opties te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Payroll sectoren