Payroll sectoren

Pay for People verzorgt voor verschillende sectoren de payrolling. De expertise die Pay for People in huis heeft zorgt ervoor dat we elke sector op de juiste manier kunnen bedienen. De meest voorkomende payroll sectoren zijn:

De voordelen van samenwerken met Pay for People

Payroll is geschikt voor elke ondernemer die met flexibele personeel wil werken. Maar wat zijn nou precies de voordelen voor u als ondernemer?

  • U kunt risicoloos ondernemen, omdat Pay for People juridisch werkgever is.
  • U ervaart gemak.
  • 24/7 inzicht in managementrapportages.
  • Wij maken gebruik van zelfontwikkelde software.
  • U betaalt alleen voor gewerkte uren.
  • Geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of als u geen werk meer heeft.
  • Slechts één kostenpost voor (ingeleend) personeel.

 

Wat kost het?

De omrekenfactor waar Pay for People mee werkt is afhankelijk van het soort contract, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Voor elke organisatie kijken we naar de specifieke wensen en doen we graag een voorstel op maat.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Als u flexkrachten verloont op basis van een payrollovereenkomst, profiteert u van gemak en ontzorging. U werft uw eigen medewerkers – die exclusief voor u werken – en u stuurt ze zelf aan; Pay for People neemt uw werkgeverstaken en -risico’s uit handen. En u? U werft uw eigen personeel, maakt zelf de werkafspraken en kunt uzelf daarna volledig richten op een succesvolle samenwerking met uw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet in iedere situatie de beste oplossing. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Hiermee werken medewerkers niet exclusief voor u, maar u kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 5,5 jaar). Meer weten over verloning via de uitzendovereenkomst?

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met onze experts.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail