Payroll Rotterdam - Pay for People
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
20180509-PAYFORPEOPLE-818

Payroll Rotterdam

Ben je gevestigd in Rotterdam en zoek je een HR-dienstverlener die werkt met payroll- en uitzendovereenkomsten? Je bent van harte welkom bij Pay for People.  Het team van Pay for People (a Brisker company) telt ruim 140 collega’s, verdeeld over onze vestigingen in Rotterdam (hoofdkantoor), Amsterdam en Heerenveen. Ons team bestaat uit experts op het gebied van Client Support, Sales, Relatiemanagement, ICT, Marketing, Finance, HRM en Legal.

Backoffice uitbesteden

Wat betekent het eigenlijk als je de backoffice aan ons uitbesteedt? Heel simpel gezegd, nemen wij het juridisch werkgeverschap over zodat jij geen omkijken meer hebt naar alle juridische en administratieve zaken, die ook horen bij het ondernemerschap.

Dienstverlening Pay for People

Rotterdam

Met Pay for People als backofficepartner, profiteer je van onze dienstverlening en ons platform voor intermediairs. Je ontlast jezelf van alle administratieve en juridische zaken en kunt zorgeloos en risicoloos ondernemen. Je bent er zeker van dat al je flexkrachten werken via de CAO voor Uitzendkrachten en je kunt je volledig concentreren op je dienstverlening en de ontwikkeling van jouw onderneming.

Pay for People verzorgt voor jou:

  • het juridisch werkgeverschap van je flexkrachten;
  • de salarisadministratie en personeelsadministratie;
  • het ziekteverzuim van je flexkrachten;
  • het debiteurenbeheer.

Pay for People vormt samen met Holland Employment Experts en Tentoo de Brisker Group; de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij altijd de oplossing bieden die past bij jouw flexibele arbeidsvraagstuk.

 

Dit zijn de grote voordelen van payroll door Pay for People:

  • Risicoloos ondernemen, omdat wij juridisch werkgever zijn.
  • 100% zelfontwikkelde software.
  • Je betaalt alleen voor gewerkte uren.
  • Geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of als er even geen werk beschikbaar is.
  • Slechts één kostenpost voor (ingeleend) personeel.

Wat zijn de kosten van payroll?

De omrekenfactor waarmee wij werken is afhankelijk van het soort contract, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en het debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Voor elke organisatie kijken we naar de specifieke wensen en doen we graag een voorstel op maat.

 

Voor wie?

Onze vestiging in Rotterdam is specifiek gericht op intermediairs. Ben je niet actief in de uitzendbrache? Geen probleem, onze collga’s hebben ervaring in nagenoeg elke sector.

In gesprek met een Rotterdammer?

Vraag het aan Reijer!

Een persoonlijk gesprek kan het verschil maken tussen verstaan en begrijpen. Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het mij of een van mijn collega-experts. We zijn ervoor.

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 2066260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 010-2066260 Stuur mij een mail