Logo Pay for People
Juist voor het midden-en kleinbedrijf

Payroll mkb

In het mkb is de personeelsadministratie vaak een extra taak die iemand er ‘even’ bijdoet. Je hebt je handen al vol en om dan ook nog de laatste stand van zaken rond wet- en regelgeving te volgen, is een behoorlijke klus. Ook daarin kan Pay for People je van dienst zijn. We werken voor verschillende sectoren en zijn op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en wat de gevolgen ervan zijn voor jouw organisatie. We zijn onder meer thuis in de horeca, logistiek/techniek, callcenters, promotie, glas- en tuinbouw.

Flexkrachten verlonen

Verloon je flexkrachten op basis van een payrollovereenkomst, dan profiteer je van gemak en zorgeloos ondernemerschap. Je werft je eigen medewerkers – die exclusief voor jou werken – en je stuurt hen zelf aan. Pay for People neemt de werkgeverstaken en -risico’s over zodat jij je volledig kunt richten op een succesvolle samenwerking met jouw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet altijd de beste oplossing. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Medewerkers werken dan niet exclusief voor jou, maar je kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 4 jaar).

Wat kost payroll?

Payroll mkb

Bij Pay for People werken we met een omrekenfactor. Deze omrekenfactor is afhankelijk van het soort contract dat de werknemer heeft, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en het debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Op basis van jouw specifieke wensen doen wij een voorstel op maat.

Dit zijn de voordelen van payroll voor het mkb:

  • Via Pay for People kan je personeel flexibel inzetten voordat een vast dienstverband ontstaat.
  • Pay for People is NEN 4400-1 gecertificeerd.
  • Je betaalt alleen voor gewerkte uren. Geen doorlopende kosten bij ziekte, vakantie of als er even geen werk beschikbaar is.
  • Wij verzorgen jouw administratie en jij kunt je volledig richten op het ontwikkelen van je organisatie.
  • Slechts één kostenpost voor (ingeleend) personeel.

Meer weten?

Wil je meer weten? Vul dan het formulier in. Een van onze specialisten neemt contact met je op.

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Payroll mkb