Logo Pay for People
Meer dan gemiddeld flexibel

Payroll horeca

Vooral in de horeca maken ondernemers gebruik van payroll omdat mensen er meer dan gemiddeld op flexibele basis werken. Mensen treden regelmatig in en uit dienst en de de salarissen zijn elke periode weer anders.

Payroll en horeca: een goed duo

Als eigenaar van een horecabedrijf houd je je met van alles tegelijk bezig; van het contact met klanten tot het tappen van bier. Het bijhouden van de personeelsadministratie is een klus die misschien niet bovenaan je takenlijstje staat, maar wel moet gebeuren. Je kunt ook kiezen voor uitbesteden van de payroll aan Pay for People, zodat wij alle administratieve handelingen overnemen. Jij houdt de focus op jouw onderneming en kunt met glans de rol van gastheer of gastvrouw vertolken terwijl wij achter de schermen de rest doen. Payroll en horeca zijn dan ook een goed duo!

Soorten overeenkomst

Payroll of Uitzenden

Kies je voor Pay for People, dan profiteer je van gemak en zorgeloos ondernemerschap. Door je flexkrachten op basis van een payrollovereenkomst te verlonen, werf jij zelf je eigen medewerkers – die exclusief voor jou werken – en stuur je hen zelf aan. Wij nemen alle werkgeverstaken en -risico’s uit handen zodat jij je volledig kunt richten op een succesvolle samenwerking met jouw flexkracht(en).

Werken met de payrollovereenkomst is niet altijd de beste oplossing. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Medewerkers werken dan niet exclusief voor jou, maar je kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 4 jaar).

Kunnen we iets voor je doen?

Onze werkwijze kenmerkt zich door eem hoge mate van automatisering, gecombineerd met veel persoonlijk contact. Dat betekent dat je de mogelijkheid hebt om wat je zelf aan administratie wilt doen, ook eenvoudig zelf kunt doen via onze applicatie Pay4me. Zo heb je in 5 minuten nieuwe medewerkers toegevoegd. Als wij de documenten eenmaal gecontroleerd hebben, kun je direct de uren inboeken. Werknemers kunnen dus dezelfde dag nog aan de slag. Payroll in de horeca was nog nooit zo gemakkelijk!

Wat kost payrollen?

Bij Pay for People werken we met een omrekenfactor. Deze omrekenfactor is afhankelijk van het soort contract dat de werknemer heeft, het werk en de afspraken over betalingstermijnen en debiteurenrisico. De kostprijs is de omrekenfactor x het bruto uurloon van de werknemer. Op basis van jouw specifieke wensen doen wij een voorstel op maat. Wil je weten wat de payroll-tarieven voor jouw horeca-onderneming zijn, vraag het ons!

Waarom Pay for People?

Elk jaar komen er nieuwe payrollbedrijven op de markt en verdwijnen er ook weer een aantal. Hoe kies je een betrouwbare payrollpartner in de horeca? Bij ons draait ons werk om klanttevredenheid, service en meedenken. We zijn samen met jou verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw onderneming. Pay for People ontwikkelt met je mee. Bekijk de voordelen van horeca-payroll voor jouw horeca onderneming.

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je benieuwd of payroll-horeca interessant is voor jouw organisatie? Vraag het onze experts!

Meer weten?

Wil je meer weten over wat onze payroll dienst te bieden heeft? Vul dan onderstaand formulier in. Een specialist zal contact met je opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Payroll horeca