Logo Pay for People
Payroll diensten

Wij maken ondernemen makkelijk

Pay for People biedt payroll-diensten aan voor nagenoeg elke sector. Kies je voor Pay for People dan kun je rekenen op een betrouwbare partner met ruime ervaring. En, als enige in Nederland ontwikkelen wij onze eigen software en web-portal. Dit geeft ons een voorsprong en is deels de reden voor ons succes. Efficiëntie is de kern van ons bestaan. Wij maken ondernemen, werken en leven makkelijker en helpen onze klanten hun productiviteit te verhogen.

Focus op je core business

Payroll is geschikt voor elke ondernemer die met flexibel personeel wil werken én die zich liever bezighoudt met zijn core business dan met administratieve zaken. Zet je medewerkers op de payroll van Pay for People, en wij nemen het juridisch werkgeverschap over. Jij hebt geen omkijken meer naar alle juridische en administratieve zaken die horen bij het ondernemerschap.

Payroll diensten

Ook voor jouw sector

Payroll is geschikt voor elke ondernemer, in elke sector. Pay for People heeft de expertise in huis om payrolling te verzorgen voor organisaties in verschillende sectoren. We beschikken over de juiste kennis en ervaring zodat we onze klanten sectorgericht kunnen bedienen. Kijkend naar ons klantenbestand, zijn dit de meest voorkomende payroll-sectoren waarin we actief zijn:

  • uitzendbureaus;
  • horeca;
  • mkb;
  • inleners;
  • zelfstandigen;
  • zzp’ers;
  • freelancers.

Staat jouw sector er niet bij? Of ben je in werkzaam in meerdere sectoren? Geen probleem, wij bieden altijd maatwerk en komen samen tot een passend oplossing. En omdat we als enige Nederlandse payrollorganisatie met een in eigen beheer ontwikkelde applicatie werken, Pay4me, kunnen wij in elke sector het complete proces van flexibele arbeidsverhoudingen uitvoeren. Ons doel is om jou als ondernemer verder te helpen. Daarbij zijn jouw wensen en die van de markt leidend. Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Payroll bij Pay for People

Betrouwbaarheid

Payrolling wordt vaak gefactureerd volgens een omrekenfactor. Ook wij gebruiken een omrekenfactor. Daar staat tegenover dat je profiteert van gemak en zorgeloos ondernemerschap.  Verloon je werknemers op basis van een payrollovereenkomst, dan werf je zelf medewerkers – die exclusief voor jou werken – en stuur je ze zelf aan. Wij nemen alle werkgeverstaken en -risico’s uit handen zodat jij je volledig kunt richten op een succesvolle samenwerking met jouw werknemer(s).

Werken met de payrollovereenkomst is niet altijd de beste oplossing. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor verloning via de uitzendovereenkomst. Medewerkers werken dan niet exclusief voor jou, maar je kunt ze wél langer flexibel inzetten (tot 4 jaar).

Kies je voor Pay for People, dan kies je voor een betrouwbare partner en risicoloos ondernemen. Wij zijn juridisch werkgever en daarmee volledig risicodrager. Pay for People is gecertificeerd conform NEN 4400-1 en we zijn aangesloten bij de NBBU.  Voor elke klant bekijken we de specifieke wensen en doen we graag een voorstel op maat. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vraag het ons!

Meer weten?

Ik wil meer weten over payroll diensten!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / Payroll diensten