Bij Pay for People zijn we blij met onze klanten. Velen zijn al jaren klant, maar ook startende organisaties weten ons te vinden. Dit komt door onze expertise, betrouwbaarheid, maatwerk en eerlijke tarieven. We stellen graag een aantal tevreden klanten aan u voor.


“Ga je voor het zelfstandig ondernemerschap? Doe het dan niet voor het geld, maar gewoon omdat je het echt leuk vindt. Want alleen als je vanuit je passie start, heb je een kans van slagen”

In 2006 begon Marien van der Slikke aan zijn ondernemersavontuur en richtte studentenuitzendbureau Flex-Direct op. Om studenten te werven is hij begonnen met flyeren in het café. Inmiddels doet Marien al acht jaar goede zaken en kunnen zijn klanten altijd op hem rekenen. In P.zine vertelt Marien zijn succesverhaal. Lees hier zijn verhaal.


“Ik wil met mensen bezig zijn en niet opgeslokt worden door papierwerk”

Zeven jaar geleden besloot de Limburgse tandartsassistente Petra Janssen dat zij niet langer voor een baas wilde werken. Ze nam ontslag en begon haar eigen bedrijf. Niet in de zorg, zoals iedereen verwachtte, maar een uitzendbureau voor werknemers in de bouw. En met succes! Lees hier het succesverhaal.


“Doordat ik een betrouwbare partij achter me heb staan, kan ik me volledig richten op mijn core business. Daarbij ben ik ook gewoon niet zo dol op de administratieve kant van het vak”

In 2011, in het hart van de crisis, plaatste Gert-Jan van Beurden zichzelf voor een enorme uitdaging: hij starten met Bink Uitzendbureau. Geheel tegen advies in, heeft hij zich niet toegelegd op één specifieke branche. Juist doordat hij veel verschillende ondernemers kent, kan hij vraag en aanbod goed in kaart brengen. Lees hier zijn verhaal.


“Ik werk volgens een paar simple principes: afspraak is afspraak, nee is nee en ja is ja. Ik houd me daar aan en verwacht van de mensen waarmee ik zaken doe, dat zij dat ook doen.”

Het komt niet vaak voor: een technicus die succesvol een uitzendbureau runt. Richard Berghuis kreeg het voor elkaar. Met Jij-Techniek bedient hij vele grote klanten in het noorden van Nederland. Maar ook in Zuid-Holland krijgt hij steeds meer voet aan de grond. In  P.zine vertelt hij hoe. Lees hier het verhaal.