Geschiedenis van Pay for People

De geschiedenis van Pay for People begint in 1998, toen ‘W&V FlexiWerk’ werd opgericht. Dit uitzendbureau begon met het bemiddelen van studenten voor parttime functies op mbo niveau. In latere jaren breidde de dienstverlening zich uit naar het bemiddelen van fulltime kandidaten op mbo, hbo en hbo+ niveau. Naast het uitzenden van divers personeel werd in 2000 een start gemaakt met het ‘payrollen’. Door de klantgerichte werkwijze en de zeer flexibele automatisering, speciaal ontwikkeld voor het payrollen, groeiden de activiteiten.

Van W&V FlexiWerk naar YourMatch B.V.

Sinds 1999 is W&V FlexiWerk een bij de ABU aangesloten uitzendbureau. Dit keurmerk staat garant voor betrouwbaarheid. In 2002 werd naast W&V Flexiwerk ook YourMatch B.V. opgericht. Zo kon er, naast het verlonen van de klanten nog meer gerichte service en scherpe uurtarieven aangeboden worden.In 2004 is er voor gekozen om ons verder te specialiseren in het payrollen en werden de werving & selectie activiteiten afgebouwd. In de loop van 2005 ontwikkelden wij als eerste in Nederland de zeer succesvolle backofficeformule voor uitzendbureaus.

Van YourMatch B.V. naar Pay for People

Om onze naam beter te laten aansluiten bij onze nieuwe activiteiten is in 2007 een naamswijzigingstraject ingezet, met als resultaat: de officiële overgang naar Pay for People in Februari 2008. In 2008 is Pay for People ook het NBBU lidmaatschap aangegaan om onze klanten nog meer keuzevrijheid te bieden in de te hanteren cao.

15-jarig bestaan

2013 was het jaar waarin Pay for People 15 jaar bestond. Lees meer over ons 15-jarig bestaan in een speciaal artikel in P.zine.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Sales Manager
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail
Timo Rijsdijk - Operationeel Manager Pay for People
Timo Rijsdijk Operational manager
Bel 010-3132852 Stuur een e-mail