Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
Fightclub P of P 49423173631

Sneller flexkrachten inplannen én inzetten

Planningstool clevergig vereenvoudigt planning en urenregistratie

Nóg sneller en on demand flexkrachten inplannen, inzetten, uren laten schrijven én verlonen; dat is vanaf nu mogelijk via een nieuwe planningstool in Pay4me. De onlangs toegevoegde clevergig-software geeft intermediairs meer controle over hun planning en geeft de zekerheid dat flexwerkers optimaal worden ingezet.

Gepubliceerd door: Pay for People
Geplaatst op 6 december 2021
Leestijd

Pay for People is een samenwerking aangegaan met clevergig, een softwarespecialist die oplossingen realiseert voor snelgroeiende uitzend- en bemiddelingsbureaus. De nieuwste tool van clevergig is speciaal gericht op on demand personeelsplanning; bedrijven hebben steeds vaker nú behoefte aan personeel. Met een grote flexpool lukt het intermediairs ook om mensen te leveren, maar de administratie van on demand aanvragen gebeurt vaak nog handmatig en is zeer tijdrovend. Het eindeloos bellen, appen en dan nog verwerken is voor klanten van Pay for People verleden tijd. Met clevergig helpt Pay for People intermediairs sneller matches te registeren én maken.

Hoe werkt het?

De clevergig planningstool stelt intermediairs in staat om via de verloningsportal Pay4me zelf de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Ook als zij flexwerkers op verschillende locaties en bij verschillende opdrachtgevers willen plaatsen. De intermediair voert de functie en uren in en wijst deze toe aan de flexwerkers die volgens hem geschikt zijn. Via dezelfde tool ontvangen de flexwerkers bericht en geven hun beschikbaarheid door óf accepteren het aanbod direct. De match is gemaakt en geregistreerd! Eenmaal aan de slag, voeren de flexwerkers hun gewerkte uren ook in via clevergig, waarna de intermediair de gewerkte uren eenvoudig uploadt in Pay4me. Pay for People gaat vervolgens aan de slag en regelt de uitbetaling van de medewerkers.

Dat wil jij toch ook?

Spreekt deze supersnelle manier van werken je aan en ben je benieuwd of wij jou verder kunnen helpen? Pay for People ontwikkelt graag met je mee dus maak snel een afspraak met een van onze experts.

Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper