Pay for People gekozen tot 'Partner of Choice 2021' - Pay for People
Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
Flexmarkt-poc-backoffice

Pay for People gekozen tot ‘Partner of Choice 2021’

Flexprofessionals kiezen voor Pay for People

Gepubliceerd door: Pay for People
Geplaatst op 23 november 2021
Leestijd

Flexmarkt.nl, hét platform voor flexondernemers, publiceerde gisteren de resultaten van het eerste Nederlandse Partner of Choice-onderzoek dat zij hield onder haar lezers. Centrale vraag in het onderzoek was: ‘met welke leveranciers doe je het liefst zaken?’. In de categorie Backoffice, midoffice en payroll behaalde Pay for People maar liefst de 3e plaats in de top 5. Een mooie kroon op ons werk. 

Inkoopgedrag van flexprofessionals onder de loep

Om flexprofessionals in deze razende, veeleisende arbeidsmarkt te ondersteunen, vond Flexmarkt het tijd om de blackbox te openen: wie doet zaken met wie en waarom? In de zomermaanden van 2021 vroeg Flexmarkt lezers naar hun inkoopgedrag: met welke leveranciers doe je het liefst zaken en waarom? In totaal reageren meer dan tweehonderd flexprofessionals, waarvan bijna driekwart ook betrokken is bij de inkoop van producten en diensten. Daarbij is een onderscheid gemaakt in 5 categorieën, te weten Backoffice, midoffice & payroll, Opleiding & certificering, Administratieve en fiscale dienstverlening, Wet- en regelgeving & arbeidsrecht, Marketing & employer branding, en Frontoffice software. Door dit onderzoek elk jaar te herhalen, wil Flexmarkt het inkoopgedrag van flexbureaus in beeld brengen en de samenwerking tussen ondernemers en leveranciers te versterken. Want, zoals Flexmarkt hoofdredacteur Wim Davidse zegt: “We hebben elkaar keihard nodig om succesvol te kunnen blijven.”

Partner of Choice-longlist

De resultaten van het onderzoek hebben een mooie Partner of Choice-longlist opgeleverd, die gepubliceerd is in het digimagazine ‘Partner of Choice’. De lijst geeft inzicht in de voorkeuren voor leveranciers, gerangschikt op de mening en ervaring van de ondervraagden. Van alle deelnemers aan het onderzoek is maar liefst 67% actief betrokken bij de inkoop van backoffice, midoffice en payrolldiensten. Pay for People staat op een mooie derde plaats en wordt daarmee door de markt gezien als goede leverancier die betrouwbare systemen biedt en compliancy garandeert. Zeker met veranderende cao-afspraken en nieuwe wet- en regelgeving, moet je als flexprofessionals kunnen vertrouwen op een partner die hier proactief op inspeelt.

Benieuwd naar de hele longlist?
Lees het volledige Partner of Choice-onderzoek 2021 

 

 

Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper