Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
Flexmarkt-poc-backoffice

Pay for People gekozen tot ‘Partner of Choice 2021’

Flexprofessionals kiezen voor Pay for People

Gepubliceerd door: Pay for People
Geplaatst op 23 november 2021
Leestijd

Flexmarkt.nl, hét platform voor flexondernemers, publiceerde gisteren de resultaten van het eerste Nederlandse Partner of Choice-onderzoek dat zij hield onder haar lezers. Centrale vraag in het onderzoek was: ‘met welke leveranciers doe je het liefst zaken?’. In de categorie Backoffice, midoffice en payroll behaalde Pay for People maar liefst de 3e plaats in de top 5. Een mooie kroon op ons werk. 

Inkoopgedrag van flexprofessionals onder de loep

Om flexprofessionals in deze razende, veeleisende arbeidsmarkt te ondersteunen, vond Flexmarkt het tijd om de blackbox te openen: wie doet zaken met wie en waarom? In de zomermaanden van 2021 vroeg Flexmarkt lezers naar hun inkoopgedrag: met welke leveranciers doe je het liefst zaken en waarom? In totaal reageren meer dan tweehonderd flexprofessionals, waarvan bijna driekwart ook betrokken is bij de inkoop van producten en diensten. Daarbij is een onderscheid gemaakt in 5 categorieën, te weten Backoffice, midoffice & payroll, Opleiding & certificering, Administratieve en fiscale dienstverlening, Wet- en regelgeving & arbeidsrecht, Marketing & employer branding, en Frontoffice software. Door dit onderzoek elk jaar te herhalen, wil Flexmarkt het inkoopgedrag van flexbureaus in beeld brengen en de samenwerking tussen ondernemers en leveranciers te versterken. Want, zoals Flexmarkt hoofdredacteur Wim Davidse zegt: “We hebben elkaar keihard nodig om succesvol te kunnen blijven.”

Partner of Choice-longlist

De resultaten van het onderzoek hebben een mooie Partner of Choice-longlist opgeleverd, die gepubliceerd is in het digimagazine ‘Partner of Choice’. De lijst geeft inzicht in de voorkeuren voor leveranciers, gerangschikt op de mening en ervaring van de ondervraagden. Van alle deelnemers aan het onderzoek is maar liefst 67% actief betrokken bij de inkoop van backoffice, midoffice en payrolldiensten. Pay for People staat op een mooie derde plaats en wordt daarmee door de markt gezien als goede leverancier die betrouwbare systemen biedt en compliancy garandeert. Zeker met veranderende cao-afspraken en nieuwe wet- en regelgeving, moet je als flexprofessionals kunnen vertrouwen op een partner die hier proactief op inspeelt.

Benieuwd naar de hele longlist?
Lees het volledige Partner of Choice-onderzoek 2021 

 

 

DVDU2020
Donderdag23 juni 2022

Dag van de Uitzendondernemer

Op donderdag 23 juni vindt de 9e edititie van de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) plaatst in de Mariënhof in Amersfoort. Tijdens de 9e editie van de Dag van de Uitzendondernemer ontwikkel je een nieuwe kijk op het vinden van nieuwe werknemers en het behouden van bestaand personeel. Dit blijkt in de praktijk namelijk een ingewikkelde kwestie voor veel bedrijven. Wij helpen graag een handje en delen het thema op in een paar eenvoudige, concrete vraagstukken. Natuurlijk hebben wij een aantal experts uitgenodigd om hun kennis en ervaringen met ons te delen. De ideale gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Dit kan door deel te nemen aan de plenaire sessie, onze kennis- en inspiratiesessies, met het bezoeken van onze informatiemarkt en we hopen je natuurlijk bij de afsluitende borrel te zien.

Bestel je ticket