Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
PfP1293-scaled-2.jpg

ATS: tool voor een beter functionerende arbeidsmarkt

Brisker Group en RecruitNow bieden ATS gericht op uitzendbranche

Gepubliceerd door: Pay for People
Geplaatst op 17 december 2021
Leestijd

Vacatures blijven onvervuld terwijl het aantal werklozen niet afneemt; een patstelling die iedereen het liefst zo snel mogelijk wil doorbreken. Maar, hoe? Volgens Brisker Group en RecruitNow begint het bij een beter functionerende arbeidsmarkt en bieden zij intermediairs een Applicant Tracking System (ATS) speciaal voor de uitzendbranche. Met deze tool kunnen intermediairs meer, beter én sneller kandidaten plaatsen. 

Besparing én een betere match

Werkgevers staan voor een onmogelijke opgave en wenden zich tot intermediairs voor een oplossing in de strijd tegen het nijpende personeelstekort. Het aantal administratieve handelingen voor intermediairs neemt daardoor explosief toe en stelt hen danig op de proef. Full service HR-dienstverlener Brisker Group en specialist in recruitmentsoftware RecruitNow ondersteunen intermediairs met een ATS speciaal voor de uitzendbranche. Een Applicant Tracking System is een tool die het werk van intermediairs en recruiters aanzienlijk vereenvoudigt én verbetert. Doordat het systeem structuur brengt in het gehele sollicitatieproces wordt het efficiënter en ontstaat er een betere match. “De tool maakt het werk van intermediairs overzichtelijker en verhoogt het aantal en de kwaliteit van plaatsingen”, zegt Timo Rijsdijk, Business Unit Directeur Pay for People (onderdeel van Brisker Group). “Omdat een tool als het ATS normaliter vraagt om een stevige investering, die niet elke uitzendondernemer zomaar kan opbrengen, bieden wij deze aan tegen een gereduceerd tarief. Zo dragen we in deze tijden van enorme personeelstekorten, ons steentje bij aan een beter functionerende arbeidsmarkt. Samen met andere tools zoals ons Matchingsplatform en de vacature websites voor specifieke branches of functies, creëren we een win-win-winsituatie voor werkgevers, werknemers én de arbeidsmarkt als geheel.”

Speciale koppeling

Bijzonder aan het ATS van Brisker en RecruitNow is vooral de koppeling tussen hun systemen, die naadloos samenwerken. Een koppeling die volgens de CEO van RecruitNow, André Polderman, essentieel is. “Intermediairs staan ten dienste van zowel de werkgever als de werknemer en hun werkprocessen vinden plaats aan de zogeheten voor- en achterkant. De achterkant is het puur administratieve proces van contracten, uren, verloning en facturatie. Dit moet vooral accuraat gebeuren en vraagt om een solide systeem dat rekening houdt met actuele wet- en regelgeving. De voorkant moet gebruiksvriendelijk zijn én bijdragen aan een maximale instroom van kwalitatieve kandidaten”, aldus Polderman.

Toekomstbestendig

Vandaag de dag draait het vinden van de juiste kandidaat allang niet meer om een perfect cv. Een succesvolle match gaat over vaardigheden, opleidingsmogelijkheden, instelling en motivatie; zo zeggen uitzendondernemers die klant zijn bij Pay for People. Dit vraagt meer van intermediairs in tijd en inspanning, waardoor de uitzendbranche ook steeds meer behoefte heeft aan recruitment tools die processen digitaliseren en stroomlijnen. Rijsdijk: “Als je als uitzendondernemer toekomstbestendig wil zijn, moet je de zogeheten Digitale Transformatie omarmen. Alle komende veranderingen, bekend en onbekend, zijn sneller en eenvoudiger te adapteren als je processen al goed gedigitaliseerd en geïntegreerd zijn. Samen met RecruitNow zorgen wij dat onze intermediairs online, digitaal en compliant zijn én dat zij via updates automatisch meebewegen met de laatste innovaties.”

Wil je weten wat ons ATS voor jou kan betekenen?

Vraag een demo aan of neem contact op met een van onze experts, ze bespreken graag de mogelijkheden.

Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper