Beste intermediair,

Welkom op de website van Pay for People. Smart Services en Nextpayroll zijn onderdeel van Brisker Group, echter voeren we niet langer bedrijfsnamen van beide labels. Voortaan valt de onveranderde service en dienstverlening van Smart Services en Nextpayroll onder één van de drie Brisker labels, te weten Pay for People, Tentoo of Holland Employment Experts. Als intermediair maakt u voortaan gebruik van de dienstverlening van Pay for People.

Pay for People

HR-dienstverlener voor intermediairs

Pay for People is dé HR-dienstverlener voor intermediairs. Dat doen we als sinds 1998. Wekelijks verlonen we 10.000 flexkrachten voor meer dan 500 zorgeloze intermediairs. Reken maar uit hoeveel dat is op jaarbasis. Pay for People is gevestigd in Rotterdam, Breda en Amsterdam.

Door gebruik te maken van onze dienstverlening en ons platform voor intermediairs ontzorgt u uzelf als uitzendondernemer van administratieve en juridische zaken. Flexkrachten werken via de CAO voor Uitzendkrachten en u doet waar u goed in bent: het matchen van vraag en aanbod.

Door gebruik te maken van onze dienstverlening verzorgt Pay for People:

  • het juridisch werkgeverschap van uw flexkrachten;
  • uw salarisadministratie en personeelsadministratie;
  • het ziekteverzuim van uw flexkrachten;
  • het debiteurenbeheer.

Pay for People vormt samen met Holland Employment Experts en Tentoo de Brisker Group; de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij u met zekerheid melden dat we altijd de oplossing kunnen bieden voor uw flexibele arbeidsvraagstuk.

Experts

Ontzorgen uw business

Neem direct contact op met onze experts. Zij leggen u haarfijn uit of de uitzendovereenkomst, de payrollovereenkomst of een combinatie van beide varianten het beste bij uw flexibele vraagstuk past.

Matthijs Pronk Sales Manager
Bel 06 294 768 35 Stuur een e-mail
Carmen Karsten - Sales manager Pay for People
Carmen van der Hee Sales Manager
Bel 06 283 670 46 Stuur een e-mail
Reijer Hollander - Sales manager
Reijer Hollander Team Lead Sales
Bel 06 246 881 01 Stuur een e-mail