P.zine: edities van 2018

Hieronder vindt u de vier P.zine edities die zijn gepubliceerd in 2018. Voor meer informatie over flexmagazine P.zine kunt u contact met ons opnemen.

De 1e editie van 2018

P.zine #05

Januari: de winter editie van P.zine ligt weer voor u klaar. Met veel plezier hebben wij de eerste editie van 2018 voor u samengesteld. De wintereditie staat in het teken van het regeerakkoord. Wat is er overgebleven van het ‘hoofdpijndossier’ van Rutte II? En wat zijn de plannen van Rutte III? Daarnaast vertelt Maurice Rojer (ABU) meer over de nieuwe ABU-cao en vertelt Brigitte van der Burg (NBBU) haar visie op de arbeidsmarkt.

Het papier is geduldig

We vroegen naar de visie van Hugo-Jan Ruts (hoofdredacteur ZiPconomy) over de positie van de zzp’er. Over het geheel genomen is Ruts positief gestemd. Tot slot gingen we langs bij ondernemer Jeroen Schuldink. Terugkijkend kunnen veel ondernemers één duidelijk moment aanwijzen dat het keerpunt in hun carrière bleek te zijn. Dit was voor Jeroen de oprichting van het online platform ikwileentopper.nl.

Blader mee in P.zine

P.zine januari 2018

De 2e editie van 2018

P.zine #06

April: de lente editie van P.zine is verschenen. In deze editie besteden we onder andere aandacht aan de arbeidsmarkt van de toekomst. Wat weet u van de nieuwe arbeidsmarkt? Van big data tot privacy en zekerheid; toets uw kennis met het ABC van de arbeidsmarkt 2.0. Lees vervolgens wat hoogleraar Viktor Mayer-Schönberger voorspelt over de gevolgen van de huidige datarevolutie op de samenleving en arbeidsmarkt. Recruitment Evangalist Anouk Kon geeft een kijkje in de wereld van big data en hoe de juiste informatie kan helpen bij het ontwikkelen van een sterke recruitmentstrategie. Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe Algemene Verorderning Gegevensbescherming (AVG) in werking. Bent u al privacy-proof?

Verbinden, informeren en inspireren

In de rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ neemt Leon Spek u mee in zijn ondernemersverhaal en keerpunt in zijn ondernemersloopbaan. In de rubriek ‘succesverhaal’ staat dit keer in het tekenen van kennis bijspijkeren, inspiratie opdoen en netwerken. Tijdens de zesde editie van de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) hebben we genoten. Lees het uitgebreide verslag. In de gastcolumn deelt CNV Vakcentrale voorzitter Maurice Limmen zijn visie op de arbeidsmigratie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Hoogleraar Didier Fouarage roept op tot het stoppen van de negatieve berichtgeving over het mbo.

Blader mee in P.zine

pzine lente 2018

De 3e editie van 2018

P.zine #08

Juli: de zomer editie van P.zine is verschenen. In deze editie besteden we onder andere aandacht aan de positie van de vrouw arbeidsmarkt. Aan de hand van vijf stellingen beschrijven we de positie van de vrouw op de Nederlandse arbeidsmarkt. Vervolgens geeft CBS-hoofdeconoom Peter Hein van Mulligen uitleg bij de cijfers. Vervolgens delen Tweede Kamerlid Kirsten van den Hul en Stichting Topvrouwen-voorzitter Marry de Gaay Fortman hun visie op de positie van de vrouw.

Vinden, boeien en binden

In de rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ nemen Helle Koning en Janet van der Horst u mee in hun ondernemersverhaal en keerpunt in hun ondernemersloopbaan. In de gastcolumn deelt hoogleraar Marja Elsinga haar visie op de positie van de vrouw op de Nederlandse arbeidsmarkt. Onderwijsdeskundige en Lead Customer Succes Laura van Heesch roept op tot het benutten van leerpotentieel.

Blader mee in P.zine

P.zine juli 2018

Nieuw P.zine februari 2020

In de P.zine van februari 2020 leest u meer over het thema Veranderingen op de Arbeidsmarkt. Deze maand zetten we de belangrijkste data van 2020 uiteen en delen experts hun visie over een goede werkplek:

Experts

Ontzorgen uw business

Neem contact op met onze experts als u vragen heeft over onze dienstverlening. U kunt contact opnemen via het contactformulier of u kunt rechtstreeks in contact komen met één van onze experts.

Tim Staps - Content Marketeer
Tim Staps Content Marketeer
Bel 010 313 2884 Stuur een e-mail