Adverteren in P.zine

P.zine is een magazine voor de flexbranche dat sinds oktober 2013 elk kwartaal gratis wordt verspreid. Het magazine brengt op een toegankelijke manier marktontwikkelingen, kansen en bedreigingen onder de aandacht. P.zine wordt opgemaakt in A-4 formaat met een omvang van minimaal 20 pagina’s, full-colour gedrukt. Het is mogelijk om te adverteren in P.zine.

 

Het bereik van P.zine

P.zine heeft een oplage van 3.000 exemplaren (januari 2018) en wordt verstuurd naar professionals in de flexbranche. Dit betreft uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus, detacheringsbureaus, certificeringsbureaus, brancheverenigingen, etc. Naast de gedrukte exemplaren wordt P.zine ook online verstuurd naar 2.500 abonnees. De online maling heeft een gemiddelde open rate van 41%.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de adverteermogelijkheden? Neem dan contact op met Tim Staps via t.staps@payforpeople.nl of via 010-3132884.

Verschijningsdatum

Nieuw P.zine december 2019

In de P.zine van december 2019 leest u meer over het thema Veranderingen op de Arbeidsmarkt. Deze maand blikken we terug op 2019 en kijken we vooruit naar 2020, met onder meer:

  • Een overzicht van de veranderingen op de Nederlandse arbeidsmarkt in 2019.
  • Belangrijke onderwerpen die u niet mag vergeten in het nieuwe jaar.
  • Meer informatie over de uitzend- en payrollovereenkomst.