Adverteren in P.zine

P.zine is een magazine voor de flexbranche dat sinds oktober 2013 elk kwartaal gratis wordt verspreid. Het magazine brengt op een toegankelijke manier marktontwikkelingen, kansen en bedreigingen onder de aandacht. P.zine wordt opgemaakt in A-4 formaat met een omvang van minimaal 20 pagina’s, full-colour gedrukt. Het is mogelijk om te adverteren in P.zine.

 

Het bereik van P.zine

P.zine heeft een oplage van 3.000 exemplaren (januari 2018) en wordt verstuurd naar professionals in de flexbranche. Dit betreft uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus, detacheringsbureaus, certificeringsbureaus, brancheverenigingen, etc. Naast de gedrukte exemplaren wordt P.zine ook online verstuurd naar 2.500 abonnees. De online maling heeft een gemiddelde open rate van 41%.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de adverteermogelijkheden? Neem dan contact op met Tim Staps via t.staps@payforpeople.nl of via 010-3132884.

Verschijningsdatum

Nieuw De vierde editie van 2018

Oktober: de herfsteditie van P.zine is verschenen. In deze editie besteden we onder andere aandacht aan de flexibele schil op de Nederlandse arbeidsmarkt. In de achtste editie geeft dr. Job Hoogendoorn uitleg over zijn onderzoek naar wat de flexibele schil opbrengt. Daarnaast bespreekt Wim Davidse de menselijke kant van flexibele arbeid. Verder komt de perspectiefverklaring aan bod, blikken we terug op een wederom succesvolle Up to Flex en praat Mathieu Burgerhout u bij over A/B-testen.