Adverteren in P.zine

P.zine is een magazine voor de flexbranche dat sinds oktober 2013 elk kwartaal gratis wordt verspreid. Het magazine brengt op een toegankelijke manier marktontwikkelingen, kansen en bedreigingen onder de aandacht. P.zine wordt opgemaakt in A-4 formaat met een omvang van minimaal 20 pagina’s, full-colour gedrukt. Het is mogelijk om te adverteren in P.zine.

 

Het bereik van P.zine

P.zine heeft een oplage van 3.000 exemplaren (januari 2018) en wordt verstuurd naar professionals in de flexbranche. Dit betreft uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus, detacheringsbureaus, certificeringsbureaus, brancheverenigingen, etc. Naast de gedrukte exemplaren wordt P.zine ook online verstuurd naar 2.500 abonnees. De online maling heeft een gemiddelde open rate van 41%.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de adverteermogelijkheden? Neem dan contact op met Tim Staps via t.staps@payforpeople.nl of via 010-3132884.

Verschijningsdatum

Nieuw P.zine november 2019

In de P.zine van november 2019 leest u meer over het thema Veranderingen op de Arbeidsmarkt. Deze maand in P.zine:

  • SER-voorzitter Mariëtte Hamer over de ontwikkelingen op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt en de rol van de uitzendbranche;
  • Dennis Luyten over de ontwikkelingen richting de vervasting van de arbeidsmarkt;
  • Interessante artikelen over de toekomst van werk en de arbeidsmarkt;
  • Informatiepakket CAO voor Uitzendkrachten en WAB.