Logo Pay for People

Up to Flex update!

Tijdens het Up to Flex-webinar op 24 en 25 november konden we niet anders dan op de nieuwe NBBU-cao vooruitlopen. Inmiddels hebben de NBBU en de vakbonden een akkoord bereikt over de nieuwe Cao voor uitzendkrachten. Op 13 december aanstaande stemmen alle NBBU-leden over de nieuwe cao.

Bericht 30 november 2021
20181011-PAYFORPEOPLE-47

NBBU en vakbonden bereiken akkoord over cao

Altijd up to date door ‘Up to Flex’

Vorige week doken we de studio in voor twee succesvolle Up to Flex-webinars over de veranderingen in de flexbranche, het SER-advies Hervorming Arbeidsmarkt én de nieuwe Cao voor uitzendkrachten. Terugkijkend, zijn we vooral heel blij met de interactie tijdens beide sessies. De polls en vaste vragenmomenten waren een fijne manier om de onderwerpen die leven bij intermediairs zo goed mogelijk te behandelen. Ook over ontwikkelingen waarvan wij zelfs nog niet helemaal op de hoogte waren.

Verdere uitwerking NBBU-cao

Inmiddels heeft de NBBU een akkoord bereikt met de vakbonden FNV, CNV Vakmensen en De Unie over een nieuwe Cao voor uitzendkrachten. De NBBU-cao is nagenoeg gelijk aan de ABU-cao waarover twee weken geleden al een akkoord werd bereikt. De NBBU-leden stemden op 30 augustus van dit jaar al in met het grootste deel van de veranderingen in de nieuwe cao. Op dit moment is de huidige Cao voor uitzendkrachten met de LBV nog steeds van toepassing. Op 1 januari 2022 zal de nieuwe cao in werking treden.

Terugkijken

Wil je het webinar nog eens op je gemak terugkijken of kon je niet aanwezig zijn en wil je Up to Flex alsnog bekijken? Je kunt het hele webinar nu terugkijken!

Kansen zien en (be)grijpen

whitepaper

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verder lezen?

Blog 05 April 2024

Dag van de uitzendondernemer

De Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) vindt ieder jaar plaats. Deze speciale dag staat in het teken van uitzendondernemers en is een initiatief van Pay for People, dé specialist in flexibele arbeid.

Lees verder
20190828-PAYFORPEOPLE-243
Blog 31 May 2023

Pay for People is een Great Place To Work

Pay for People, de partner in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, is officieel gecertificeerd door ‘Great Place To Work’. Dit betekent dat uit het medewerkersonderzoek blijkt dat Pay for People een score van 70% of hoger heeft behaald op de Trust Index van Great Place To Work. De Trust Index meet geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap van medewerkers binnen de organisatie. Een prestatie om trots op te zijn!

Lees verder
Home / Blog / Up to Flex update!