Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis

Pay for People in top-10 snelstgroeiende payroll-bedrijven

Gepubliceerd door: Tim Staps Content Marketeer
Geplaatst op 19 juni 2016
Leestijd

Vrijdag 17 juni is het juni nummer van de Flexmarkt verschenen met daarin de Flexmarkt Omzetranglijst 2015. Payrolling blijft sterk groeien in Nederland. De snelstgroeiende payroll-bedrijven op de Flexmarkt Omzetranglijst 2015 wisten zelfs een omzettoename van ruim 50 procent te behalen en zijn volledig op eigen kracht gegroeid.

Pay for People in top-10 snelstgroeiende payroll-bedrijven

De top-10 snelstgroeiende payroll- en contractingbedrijven zijn:

  1. Payper
  2. Nextpayroll
  3. Please Payroll
  4. Pay for People
  5. PSC Platform voor Intermediairs
  6. Staffing Management Services
  7. WePayPeople
  8. Ziezzo
  9. Myler
  10. Payroll Select Nederland

(Groei 2014-2015 in %. Voor omzetcijfers en groeipercentages: Flexmarkt, juni, pagina 32).

In de rubriek Marktontwikkelingen van de Flexmarkt (editie juni) staat het interview ‘Pay for People plust enorm door goed netwerk’ met directeur Dennis Luyten. Dit interview kunt u hier op onze website teruglezen.

DVDU2020
Donderdag23 juni 2022

Dag van de Uitzendondernemer

Op donderdag 23 juni vindt de 9e edititie van de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) plaatst in de Mariënhof in Amersfoort. Tijdens de 9e editie van de Dag van de Uitzendondernemer ontwikkel je een nieuwe kijk op het vinden van nieuwe werknemers en het behouden van bestaand personeel. Dit blijkt in de praktijk namelijk een ingewikkelde kwestie voor veel bedrijven. Wij helpen graag een handje en delen het thema op in een paar eenvoudige, concrete vraagstukken. Natuurlijk hebben wij een aantal experts uitgenodigd om hun kennis en ervaringen met ons te delen. De ideale gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Dit kan door deel te nemen aan de plenaire sessie, onze kennis- en inspiratiesessies, met het bezoeken van onze informatiemarkt en we hopen je natuurlijk bij de afsluitende borrel te zien.

Bestel je ticket