Pay for People Group introduceert: Academy for Flex
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis

Pay for People Group introduceert: Academy for Flex

Gepubliceerd door: Tim Staps Content Marketeer
Geplaatst op 2 oktober 2017
Leestijd

Rotterdam, 3 oktober 2017 – Pay for People Group staat voor serieus werkgeverschap en introduceert daarom dé online leeromgeving voor flexkrachten: Academy for Flex. Flexkrachten die via Pay for People Group werkzaam zijn, krijgen zo de mogelijkheid om zich blijvend (persoonlijk) te ontwikkelen en hun employability op de arbeidsmarkt te vergroten.

Stimuleren van scholing en ontwikkeling

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Mensen wisselen vaker van baan en tegelijkertijd stellen werkgevers steeds hogere eisen aan medewerkers. Zelfregie en aanpassingsvermogen van de medewerker worden hierdoor steeds belangrijker. Flexkrachten merken dan ook dat scholing hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot, zeker op het gebied van soft skills. Onderzoek in opdracht van STOOF (mei 2017) bevestigt dit en laat ook zien dat uitzendbureaus, en daarmee ook werkgevers, vaak nog worstelen met de inhoud en invulling van deze ‘zachte vaardigheden’.
Pay for People Group wil flexkrachten en werkgevers hierin faciliteren door learning en education aan te bieden. Als dienstverlener, die staat voor serieus werkgeverschap en met een klantenkring van diverse intermediairs, freelancers, zzp’ers, mkb-, horeca- en grootbedrijven, noemt Pay for People Group de investering in flexkrachten als voornaamste reden om Academy for Flex te lanceren.

Academy for Flex

Academy for Flex is een online leeromgeving en biedt flexkrachten, die via Pay for People Group werkzaam zijn, de mogelijkheid om zich (persoonlijk) te ontwikkelen. Via Academy for Flex kunnen zij opleidingen volgen van gecertificeerde aanbieders en onbeperkt gratis online trainingen, interessante TED talks en learning bites volgen. Academy for Flex is volledig geïntegreerd in Pay4me, het (software)platform van Pay for People Group. Met als groot voordeel dat alle informatie, van gewerkte uren tot gevolgde opleidingen, te vinden is in één platform. Door deze toevoeging beweegt Pay4me een stap naar een online HR tool, waarmee zij haar klanten nog beter kunnen ondersteunen.

Behoefte aan laagdrempelige scholingsmogelijkheden

Rogier van der Voort, bestuurslid van Pay for People Group, over Academy for Flex: “Klanten hebben ons al vaker laten weten behoefte te hebben aan laagdrempelige scholing- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kwamen we ook op het idee van Academy for Flex. Door te investeren in educatie en betrokkenheid, blijft de continuïteit en groei van organisaties gewaarborgd en de arbeidsproductiviteit hoger.” Van der Voort hoopt en verwacht samen met de organisatie dat er veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. “Flexkrachten kunnen zich op deze manier verder ontwikkelen. Bijkomend hopen we dat Academy for Flex intermediairs ondersteunt om mensen die moeilijker te plaatsen zijn, meer kans te geven op de arbeidsmarkt.”

Wilt u meer informatie over het online opleidingsplatform? Bezoek de website van Academy for Flex.

Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper