PERSBERICHT – Op zoek naar de great unknown tijdens Dag van de Uitzendondernemer 2018

Dag van de Uitzendondernemer, great unknownRotterdam 6 februari 2018 – Op donderdag 29 maart 2018 vindt de zesde editie van de Dag van de Uitzendondernemer plaats in DeFabrique in Utrecht. “Na alle toplocaties in onze thuisstad Rotterdam, verschuiven we ons jaarlijkse kennis- en netwerkevenement naar het gezellige en centraal gelegen Utrecht”, zegt Dennis Luyten, directeur Pay for People en initiatiefnemer. Ook dit jaar zullen intermediairs uit het hele land naar de Dag van de Uitzendondernemer komen om te worden bijgepraat over ontwikkelingen in de branche, updates op het gebied van wet- en regelgeving en natuurlijk om te genieten van een informeel samenzijn.

Verbinden met de toekomst

Tijdens de zesde editie van de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) biedt Pay for People samen met onder meer hoofdsponsor Safex Inspectie Instelling, deelnemers de kans hun business te verbinden met de toekomst en onbenut potentieel te ontdekken. Luyten: “Dat klinkt misschien wat cryptisch, maar is het zeker niet. We hebben het duo Fountainheads, bestaande uit Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen, bereid gevonden om deelnemers mee te nemen langs actuele trends en ontwikkelingen en hen de ogen te openen. In dit nieuwe tijdperk waarin de arbeidsmarkt snel en ingrijpend verandert, is stilstaan immers geen optie. De Foutainheads zetten deelnemers in de plenaire sessie aan op zoek te gaan naar hun great unknown.”

Informeren en inspireren

Natuurlijk is er tijdens de DVDU ook aandacht voor de juridische aspecten van de toekomst. Spreker en dagvoorzitter Hendarin Mouselli (advocaat arbeidsrecht) gaat tijdens het plenaire deel dieper in op nieuwe arbeidsrelaties en het ‘nieuwe geld’: hoe kunnen uitzendondernemingen en detacheringsbureaus in de toekomst nog verschil maken? In de kennissessies die volgen, kunnen deelnemers ook andere aspecten van het uitzendvak verkennen. Anouk Kon (Indeed) vertelt in een break-out sessie wat de meest effectieve manier is om talent aan te trekken en waarom oude methoden niet langer effectief zijn. Arbeidsrechtadvocaat Daniël Maats bespreekt opmerkelijke wijzigingen in wet- en regelgeving en GroeiPartner Jack Korsten verkent manieren om een zeven sterren uitzendbureau te realiseren. Uiteraard wordt de DVDU ook dit jaar afgesloten met een informele netwerkborrel.

Partners DVDU

Zoals ieder groot evenement, kan de DVDU niet zonder partners. Net als vorig jaar is Safex Inspectie Instelling hoofdsponsor. Daarnaast wordt de DVDU mede mogelijk gemaakt door Indeed, HollandZorg, Twiglers, OTYS, Ondertekenen.nl, InGoedeBanen.nl, Academy for Flex en natuurlijk Pay for People. Alle partners zijn ook terug te vinden op de Informatiemarkt, die gedurende de hele DVDU te bezoeken is en waar ieder jaar weer mooie samenwerkingsverbanden ontstaan. InGoedeBanen.nl levert dit jaar een extra bijdrage in de vorm van een rolling lunch: een goed verzorgde lunch gepresenteerd op steigers. Het aantal plaatsen voor deze rolling lunch, die plaatsvindt voorafgaand aan de DVDU, is beperkt en inschrijven is verplicht.

Programma en aanmelden

Voor meer informatie over de Dag van de Uitzendondernemer op donderdag 29 maart 2018  in De Fabrique te Utrecht, aanmelden en inschrijven voor de kennissessies en de rolling lunch, ga naar www.uitzendondernemer.nl.

Early bird korting!
Vroege beslissers profiteren van korting! Tot en met 12 februari betalen zij slechts €99 per persoon i.p.v. €149 (ex. btw).

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie