Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis

Pay for People sleept gouden FD Gazellen Award binnen

Gepubliceerd door: Tim Staps Content Marketeer
Geplaatst op 15 november 2015
Leestijd

Pay for People heeft voor de eerste keer meegedaan in de categorie grote bedrijven van de FD Gazellen Award en is daarbij tweede geworden in de regio Zuid-Holland.

Door deze onderscheiding behoort zij tot de 25 snelst groeiende grote bedrijven in Nederland, die minimaal een omzetgroei van 20% over de afgelopen jaren hebben gehaald en financieel gezond zijn. In 2009, 2013 en 2014 won Pay for People al eens eerder de award in de categorie middelgrote bedrijven. In totaal deden er in Nederland 490 bedrijven mee.

De feestelijke uitreiking van de prestigieuze prijs vond plaats in de oude Van Nelle fabriek in Rotterdam. Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Pay for People is trots op het behalen van de tweede plek!

DVDU2020
Donderdag23 juni 2022

Dag van de Uitzendondernemer

Op donderdag 23 juni vindt de 9e edititie van de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) plaatst in de Mariënhof in Amersfoort. Tijdens de 9e editie van de Dag van de Uitzendondernemer ontwikkel je een nieuwe kijk op het vinden van nieuwe werknemers en het behouden van bestaand personeel. Dit blijkt in de praktijk namelijk een ingewikkelde kwestie voor veel bedrijven. Wij helpen graag een handje en delen het thema op in een paar eenvoudige, concrete vraagstukken. Natuurlijk hebben wij een aantal experts uitgenodigd om hun kennis en ervaringen met ons te delen. De ideale gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Dit kan door deel te nemen aan de plenaire sessie, onze kennis- en inspiratiesessies, met het bezoeken van onze informatiemarkt en we hopen je natuurlijk bij de afsluitende borrel te zien.

Bestel je ticket