Logo Pay for People

Pay for People sleept gouden FD Gazellen Award binnen

Bericht 15 november 2015

Pay for People heeft voor de eerste keer meegedaan in de categorie grote bedrijven van de FD Gazellen Award en is daarbij tweede geworden in de regio Zuid-Holland.

Door deze onderscheiding behoort zij tot de 25 snelst groeiende grote bedrijven in Nederland, die minimaal een omzetgroei van 20% over de afgelopen jaren hebben gehaald en financieel gezond zijn. In 2009, 2013 en 2014 won Pay for People al eens eerder de award in de categorie middelgrote bedrijven. In totaal deden er in Nederland 490 bedrijven mee.

De feestelijke uitreiking van de prestigieuze prijs vond plaats in de oude Van Nelle fabriek in Rotterdam. Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Pay for People is trots op het behalen van de tweede plek!

Kansen zien en (be)grijpen

whitepaper

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verder lezen?

Blog 05 April 2024

Dag van de uitzendondernemer

De Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) vindt ieder jaar plaats. Deze speciale dag staat in het teken van uitzendondernemers en is een initiatief van Pay for People, dé specialist in flexibele arbeid.

Lees verder
20190828-PAYFORPEOPLE-243
Blog 31 May 2023

Pay for People is een Great Place To Work

Pay for People, de partner in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, is officieel gecertificeerd door ‘Great Place To Work’. Dit betekent dat uit het medewerkersonderzoek blijkt dat Pay for People een score van 70% of hoger heeft behaald op de Trust Index van Great Place To Work. De Trust Index meet geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap van medewerkers binnen de organisatie. Een prestatie om trots op te zijn!

Lees verder
Home / Blog / Pay for People sleept gouden FD Gazellen Award binnen