Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis

Pay for People sleept gouden FD Gazellen Award binnen

Gepubliceerd door: Tim Staps Content Marketeer
Geplaatst op 15 november 2015
Leestijd

Pay for People heeft voor de eerste keer meegedaan in de categorie grote bedrijven van de FD Gazellen Award en is daarbij tweede geworden in de regio Zuid-Holland.

Door deze onderscheiding behoort zij tot de 25 snelst groeiende grote bedrijven in Nederland, die minimaal een omzetgroei van 20% over de afgelopen jaren hebben gehaald en financieel gezond zijn. In 2009, 2013 en 2014 won Pay for People al eens eerder de award in de categorie middelgrote bedrijven. In totaal deden er in Nederland 490 bedrijven mee.

De feestelijke uitreiking van de prestigieuze prijs vond plaats in de oude Van Nelle fabriek in Rotterdam. Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Pay for People is trots op het behalen van de tweede plek!

Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper