Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis

Pay for People sleept gouden FD Gazellen Award binnen

Gepubliceerd door: Tim Staps Content Marketeer
Geplaatst op 15 november 2015
Leestijd

Pay for People heeft voor de eerste keer meegedaan in de categorie grote bedrijven van de FD Gazellen Award en is daarbij tweede geworden in de regio Zuid-Holland.

Door deze onderscheiding behoort zij tot de 25 snelst groeiende grote bedrijven in Nederland, die minimaal een omzetgroei van 20% over de afgelopen jaren hebben gehaald en financieel gezond zijn. In 2009, 2013 en 2014 won Pay for People al eens eerder de award in de categorie middelgrote bedrijven. In totaal deden er in Nederland 490 bedrijven mee.

De feestelijke uitreiking van de prestigieuze prijs vond plaats in de oude Van Nelle fabriek in Rotterdam. Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Pay for People is trots op het behalen van de tweede plek!

Uptoflex_poster_tekst
SAVE THE DATE21 en 28 maart 2023

Je kunt je aanmelden voor Up to Flex!

Op 21 en 28 maart 2023 organiseren wij weer onze kennisevenementen Up to Flex 2023 – APK voor uitzendondernemers en ik hoop dat jij daarbij bent! Na onze laatste Up to Flex zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de Cao voor Uitzendkrachten. We willen je hierover graag informeren. Dit gebeurt natuurlijk geheel verzorgd en met de gelegenheid tot het stellen van vragen en het verkennen van jouw mogelijkheden. Hier wil je toch bij zijn?


Programma

15:30u                             Inloop en registratie

16.00u                             Openingswoord NBBU-voorzitter Brigitte van der Burg

16.15u                             Update cao per 01-07 en toepassing dagelijkse praktijk

17.15u                             Borrel

18:00u                             Einde

Meld me aan! →