Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis

Pay for People maakt deel uit van Brisker Group

Gepubliceerd door: Tim Staps Content Marketeer
Geplaatst op 19 november 2018
Leestijd

Pay for People vormt samen met Holland Payroll, Nextpayroll, Smart Services en Tentoo de Brisker Group, voorheen bekend als Pay for People Group. Brisker Group is een full-service HR-dienstverlener. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunen wij organisaties met payroll-oplossingen en backoffice-dienstverlening.

CEO Paul den Ronden van Brisker Group: “Met het bundelen van onze krachten, zijn wij marktleider in Nederland op de payroll- en backofficemarkt. We zijn specialist in het uitvoeren van werkgeverschap van eigen medewerkers, freelancers en uitzendkrachten. Met in eigen beheer ontwikkelde software zorgen wij voor extra gemak voor ondernemers.”

De directie van Brisker Group wordt naast Den Ronden gevormd door Dennis Luyten (Chief Commercial Officer), Elcke Jansen (Chief Information Officer) en Niels Brandsma (Chief Operational Officer). Luyten: “Met onze 230 medewerkers in Nederland en België willen wij de arbeidsmarkt beter laten functioneren, zodat intermediairs, uitzendkrachten, MKB’ers, freelancers, zzp’ers, kennismigranten en expats volledig worden ontzorgd. Wij willen ervoor zorgen dat het voor hen makkelijker wordt om te ondernemen, te leven en te werken.”

De merken van Brisker Group blijven zelfstandig werken. Wel is vanaf heden de toevoeging ‘a brisker company’ toegevoegd aan de logo’s van Holland Payroll, Nextpayroll, Pay for People, Smart Services en Tentoo.

Wil je meer weten over Brisker Group? Ga naar www.briskergroup.nl

Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper