Pay for People Group wint Zilveren Gazelle

Pay for People Group heeft de Zilveren Gazelle gewonnen in de categorie groot in de regio West. MessageBird won de Gouden Gazelle. Coolblue eindigde als derde en won de Bronzen Gazelle. In de Stadsgehoorzaal in Leiden werden 335 FD Gazellen bekroond. Het gaat goed met de Nederlandse bedrijven, de bedrijven oogsten een gemiddelde omzetgroei van 148%.

Zilveren Gazelle award voor Pay for People Group

Pay for People Group CEO Dennis Luyten is blij met de winst: “Al jaren doen we mee en het is fantastisch om nu in de prijzen te vallen. In ieder geval in de top drie en op nummer twee, ja prachtig.” Op de vraag van Diana Matroos of de Zilveren Gazelle verwacht was antwoordde Luyten: “We zijn wel explosief gegroeid, maar dan is het alsnog een verrassing dat we nummer twee zijn. Dat had ik niet meer verwacht. Zeker niet toen Coolblue op drie stond, toen dacht ik ‘dat gaan we niet meer redden’.”

Het succes van Pay for People Group zit in de unieke werkwijze die het onderscheid van andere payrollbedrijven. “We onderscheiden ons van andere payrollbedrijven doordat we werken met eigen software. Het is niet zo heel lastig om op te schalen met externe uitzendsoftware waarmee je gelijk kunt verlonen, maar het gaat knellen als je grenzen bereikt waarbij je echt afhankelijk bent van externe software”, aldus Luyten.

zilveren gazelle 2017Winnaars FD Gazellen 2017

Elk jaar reikt het Financieele Dagblad (FD) de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Hieraan heeft het FD het criterium gekoppeld dat een bedrijf minstens 20% omzetgroei heeft geboekt. Daarnaast wordt er gewerkt met vier regio’s: Noord (Groningen, Friesland en Drenthe), Zuid (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland), West (Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland) en Oost (Utrecht, Gelderland en Overijssel). Vervolgens wordt de splitsing gemaakt in omzetgrootte: klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 miljoen tot €10 miljoen) en groot (meer dan €10 miljoen).

FD Gazellen categorie groot

  Bedrijf Plaats
1. MessageBird Amsterdam
2. Pay for People Rotterdam
3. Coolblue Rotterdam
4. Fintrex Groep Rotterdam
5. Eurocept Groep Ankeveen

FD Gazellen categorie middengroot

  Bedrijf Plaats
1. Globalinternet Amsterdam
2. Nett Staff Rotterdam
3. MisterGreen Lease Amsterdam
4. E-Payroll Poeldijk
5. Aeves Groep Bussum

FD Gazellen categorie klein

  Bedrijf Plaats
1. CruiseReizen.nl Rotterdam
2. Payingit Amsterdam
3. Xomnia Group Amsterdam
4. Steiger B Amsterdam
5. Mint Tower Capital Management Amsterdam

Bron: FD, 14 november 2017

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie