Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
payforpeople-vacature-salesmanager-04.png

Pay for People en Planet Interim werken samen

We hebben onze krachten gebundeld met Planet Interim. Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Gepubliceerd door: Pay for People
Geplaatst op 1 mei 2023
Leestijd

Samenwerking met Planet Interim

Planet Interim is een onafhankelijk sourcing en matching platform dat de inhuur van professionals versnelt en goedkoper maakt. Het doel: een succesvolle match creëren! Na de match houdt de rol van Planet Interim op. De samenwerking met Pay for People als backofficepartij zorgt voor een blijvende binding met professionals.

 

Wat houdt de samenwerking in?

Dankzij de samenwerking tussen Pay for People en Planet Interim bieden we jou als intermediair een extra dienst aan bij hetgeen waar jij al zo goed in bent: het matchen van vraag en aanbod. Door jouw administratieve lasten uit handen te geven en toegang te krijgen tot een groot netwerk van freelancers en zzp’ers kun jij als intermediair je volledig focussen op je kernactiviteiten. Kortom, een samenwerking die onbezorgd ondernemen mogelijk maakt!

 

Over Pay for People

Bij Pay for People houden we niet van bureaucratie. Kan niet, bestaat niet. Efficiëntie is de kern van ons bestaansrecht. Wij maken ondernemen, werken en leven minder ingewikkeld voor klanten, collega’s en personeel.

  • Pay for People biedt goed geïntegreerde, gebruiksvriendelijke en toegankelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is.
  • Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten.
  • Pay for People schenkt klanten meer tijd.
  • Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid
  • Pay for People biedt maatwerk
Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper