Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
payforpeople-vacature-salesmanager-04.png

Pay for People en Planet Interim werken samen

We hebben onze krachten gebundeld met Planet Interim. Pay for People is dé specialist in flexibele arbeid. Maar eigenlijk zijn we specialist in het makkelijker maken van ondernemen, werken en leven. Wij zien het als onze taak om diensten en producten te ontwikkelen die het ondernemerschap minder ingewikkeld maken zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent.

Gepubliceerd door: Pay for People
Geplaatst op 1 mei 2023
Leestijd

Hoe werkt zzp-bemiddeling via Pay for People?

Na selectie van de zzp’er en afspraken over het uurtarief en lengte van de opdracht, wordt er door alle partijen digitaal een drie partijen één overeenkomst gezamenlijk ondertekend waar alle randvoorwaarden voor de opdrachtgever, zzp’er en de intermediair in zijn vermeld. Nadat de werkzaamheden zijn gestart, kunnen de uren geregistreerd worden door zzp’er in Pay4me. Nadat deze door de opdrachtgever zijn geaccordeerd zal de facturatie naar de Opdrachtgever gestart worden en wordt de zzp’er conform de afgesproken termijn uitbetaald.

 

Welke voorwaarden bij zzp-bemiddeling via Pay for People?

Pay for People ZZP is een dienst voor intermediairs, opdrachtgevers en zelfstandigen en is gebonden aan een aantal voorwaarden:

  • de zzp’er staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
  • de zzp’er heeft meerdere opdrachtgevers;
  • de zzp’er werkt volgens een modelovereenkomst;
  • de zzp’er draagt zelf belasting af;
  • en de zzp’er komt in aanmerking voor zelfstandigenaftrek.

 

Samenwerking met Planet Interim

Planet Interim is een onafhankelijk sourcing en matching platform dat de inhuur van professionals versnelt en goedkoper maakt. Het doel: een succesvolle match creëren! Na de match houdt de rol van Planet Interim op. De samenwerking met Pay for People als backofficepartij zorgt voor een blijvende binding met zzp-professionals. Met Pay for People ZZP maken we zzp-bemiddeling eenvoudig voor jou als intermediair. Geen gedoe, gewoon goed geregeld.

 

Contact – ZZP Planet Interim

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.