Logo Pay for People

Meer plaatsingen dankzij ATS

“De intermediair heeft te maken met veel werkfacetten zoals cv’s invoeren en cao’s bijhouden. Dat kost veel tijd. Door een koppeling tussen back- en frontoffice geven wij intermediairs de focus op hun werk terug”, vertellen relatiemanager Sharon van Tussenbroek en directeur Timo Rijsdijk van Pay for People in een interview met Flexmarkt.

Bericht 28 februari 2022

Vraag naar flexibele inzet

Pay for People: ‘We trekken samen met intermediairs op om de markt te benutten’

 

“Het zijn onstuimige tijden op de arbeidsmarkt”, zegt Rijsdijk. “Eerst kwam de WAB die het gat tussen vast en flexibel kleiner maakte, maar ook veel extra juridische en administratieve lasten met zich meebrengt. Vervolgens kwam daar begin 2020 de eerste coronalockdown bovenop, met enorme verschuivingen op de arbeidsmarkt tot gevolg. Door de krapte zien we nu ook verzuim opspelen.” Medewerkers werken veel over of ervaren een hogere werkdruk. Niet iedereen kan daar tegen en sommigen raken overspannen of burn-out. Maar ook een corona-uitbraak bij een groot bedrijf kan op korte termijn veel verzuim veroorzaken. “Op al deze momenten grijpt men naar flexibele inzet.”

ATS: een ideaal middel

Hoe voegen uitzendondernemingen in deze krapte meer flexibele kandidaten toe aan hun bestand zodat het werk door kan gaan? “Een ATS is een ideaal middel”, vertelt Van Tussenbroek. “Dit is een kandidaatvolgsysteem waarin uitzendondernemers hun kandidaten en vacatures beheren, vraag en aanbod bij elkaar brengen en communiceren met kandidaten en (potentiële) opdrachtgevers. Het geeft intermediairs toegang tot meer vacatures en verhoogt hiermee de kans op een plaatsing. Wij hebben gekozen voor Cockpit, een ATS speciaal voor intermediairs en gebouwd door RecruitNow.”

 

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verder lezen?

Blog 05 April 2024

Dag van de uitzendondernemer

De Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) vindt ieder jaar plaats. Deze speciale dag staat in het teken van uitzendondernemers en is een initiatief van Pay for People, dé specialist in flexibele arbeid.

Lees verder
20190828-PAYFORPEOPLE-243
Blog 31 May 2023

Pay for People is een Great Place To Work

Pay for People, de partner in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, is officieel gecertificeerd door ‘Great Place To Work’. Dit betekent dat uit het medewerkersonderzoek blijkt dat Pay for People een score van 70% of hoger heeft behaald op de Trust Index van Great Place To Work. De Trust Index meet geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap van medewerkers binnen de organisatie. Een prestatie om trots op te zijn!

Lees verder
Home / Blog / Meer plaatsingen dankzij ATS