Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts - Pay for People
Vaste contactpersonen
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis

Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts

Gepubliceerd door: Tim Staps Content Marketeer
Geplaatst op 26 juni 2019
Leestijd

Onze partner Holland Payroll, expert in kennismigratie, heet voortaan Holland Employment Experts.

De in Friesland gevestigde expert in kennismigratie, Holland Payroll, heet voortaan Holland Employment Experts. De naamswijziging komt vanwege een uitbreiding van de dienstverlening, met HR-advies als nieuwe dienst. De HR-dienstverlener krijgt een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website.

“Onze naam, logo en website hebben een metamorfose ondergaan. Maar wie we zijn, wat we doen en hoe we werken, blijft hetzelfde”, vertelt Wout-Jan Ykema, manager bij Holland Employment Experts. “Wij blijven werkgevers helpen die kennismigranten willen inzetten, maar zelf geen IND-referent zijn. Ook blijven wij kennismigranten helpen hun weg te vinden in Nederland. Wij beantwoorden vragen die zij hebben over de arbeidsmarkt, maar helpen ze ook met vragen die zij hebben over werken, en leven in Nederland. We doen er alles aan om een kennismigrant te laten ‘onboarden’ in de maatschappij.”

 

Nieuwe dienstverlening

Holland Employment Experts heeft bijna twintig mensen in vaste dienst en regelt de verloning voor ongeveer zeshonderd professionals, waaronder 115 kennismigranten. Maar liefst honderdvijftig opdrachtgevers maken gebruik van deze diensten. Daarbij is Holland Employment Experts partner van de FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie met 2.200 leden en 45 brancheverenigingen, en regelt de administratie en verloning van flexibel personeel. Ykema: “We merken dat werkgevers steeds meer behoefte hebben aan deskundig advies en volledige ontzorging. Nog steeds bestaat de wens voor flexibiliteit, maar werkgevers willen meer, zoals advies op HR-gebied. Daarom hebben we HR-advies organisch opgenomen in onze dienstverlening.”

 

Over Holland Employment Experts

Holland Employment Experts is een full-service HR-dienstverlener met een specialisatie in kennismigratie en verloning van flexibel personeel. Zij ondersteunt werkgevers, medewerkers en kennismigranten met administratieve en juridische zaken. Holland Employment Experts vormt samen met Pay for People, Smart Services, Tentoo en Nextpayroll de Brisker Group; kennispartner en dienstverlener op alle gebieden van de arbeidsmarkt.

Whitepaper Kansen zien en (be)grijpen
whitepaper

Kansen zien en (be)grijpen

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’
Open whitepaper