Logo Pay for People

Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts

Bericht 26 juni 2019

De in Friesland gevestigde expert in kennismigratie, Holland Payroll, heet voortaan Holland Employment Experts. De naamswijziging komt vanwege een uitbreiding van de dienstverlening, met HR-advies als nieuwe dienst. De HR-dienstverlener krijgt een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website.

“Onze naam, logo en website hebben een metamorfose ondergaan. Maar wie we zijn, wat we doen en hoe we werken, blijft hetzelfde”, vertelt Wout-Jan Ykema, manager bij Holland Employment Experts. “Wij blijven werkgevers helpen die kennismigranten willen inzetten, maar zelf geen IND-referent zijn. Ook blijven wij kennismigranten helpen hun weg te vinden in Nederland. Wij beantwoorden vragen die zij hebben over de arbeidsmarkt, maar helpen ze ook met vragen die zij hebben over werken, en leven in Nederland. We doen er alles aan om een kennismigrant te laten ‘onboarden’ in de maatschappij.”

Nieuwe dienstverlening

Holland Employment Experts heeft bijna twintig mensen in vaste dienst en regelt de verloning voor ongeveer zeshonderd professionals, waaronder 115 kennismigranten. Maar liefst honderdvijftig opdrachtgevers maken gebruik van deze diensten. Daarbij is Holland Employment Experts partner van de FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie met 2.200 leden en 45 brancheverenigingen, en regelt de administratie en verloning van flexibel personeel. Ykema: “We merken dat werkgevers steeds meer behoefte hebben aan deskundig advies en volledige ontzorging. Nog steeds bestaat de wens voor flexibiliteit, maar werkgevers willen meer, zoals advies op HR-gebied. Daarom hebben we HR-advies organisch opgenomen in onze dienstverlening.”

Over Holland Employment Experts

Holland Employment Experts is een full-service HR-dienstverlener met een specialisatie in kennismigratie en verloning van flexibel personeel. Zij ondersteunt werkgevers, medewerkers en kennismigranten met administratieve en juridische zaken. Holland Employment Experts vormt samen met Pay for People, Smart Services, Tentoo en Nextpayroll de Brisker Group; kennispartner en dienstverlener op alle gebieden van de arbeidsmarkt.

Kansen zien en (be)grijpen

whitepaper

Aanknopingspunten voor uitzendondernemers in een snel veranderende markt, met informatie en expertinterviews van:

  • Ton Sluiter (Manager Data & Innovatie bij Intelligence Group): ‘Digitalisering heeft altijd voordelen’
  • Visie van Dr. Job Hoogendoorn, Partner bij ERBS – Erasmus Research & Business Support over werving en selectie: ‘De intermediair van vandaag is de HR-partner van morgen’
  • Stijn Baert is professor arbeidseconomie aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen: ‘Scholing en ontwikkeling zijn de oplossing om de arbeidsmarkt weer in balans te krijgen.’

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verder lezen?

Blog 05 April 2024

Dag van de uitzendondernemer

De Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) vindt ieder jaar plaats. Deze speciale dag staat in het teken van uitzendondernemers en is een initiatief van Pay for People, dé specialist in flexibele arbeid.

Lees verder
20190828-PAYFORPEOPLE-243
Blog 31 May 2023

Pay for People is een Great Place To Work

Pay for People, de partner in backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus, is officieel gecertificeerd door ‘Great Place To Work’. Dit betekent dat uit het medewerkersonderzoek blijkt dat Pay for People een score van 70% of hoger heeft behaald op de Trust Index van Great Place To Work. De Trust Index meet geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap van medewerkers binnen de organisatie. Een prestatie om trots op te zijn!

Lees verder
Home / Blog / Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts