Dag van de Uitzendondernemer 2019

Schrijf u nu in voor de Dag van de Uitzendondernemer 2019: het kennisevent voor intermediairs. U betaalt slechts €149,- per persoon (ex. btw) voor een toegangsticket. Bent u erbij?

 

 

DVDU 2019

Op donderdag 28 maart 2019 vindt de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) plaats in de regio Utrecht. Wat kunt u verwachten? Bijgepraat worden over ontwikkelingen in de branche, updates op het gebied van wet- en regelgeving en interessante kennissessies.

 

Programma

13.00 uur – Aanvang & informatiemarkt

13.30 uur – Start plenaire sessie

14.30 uur – Pauze & informatiemarkt

15.00 uur – Start 1e ronde sessies

16.00 uur – Korte pauze

16.15 uur – Start 2e ronde sessies

17.15 uur – Netwerkborrel & informatiemarkt

 

Kennissessies

Ook dit jaar is er tijdens de DVDU ruimte voor inspirerende sprekers die alle deelnemers op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Baukelien van Minnen geeft tips over videorecruitment tijdens haar kennissessie. Maarten Tanja geeft in zijn presentatie uitleg over de juridische ontwikkelingen in de flexbranche. Bea Arnoutse deelt met u haar kijk op employer branding. Deze informatie kan worden besproken tijdens dé netwerkborrel voor uitzendondernemers die de dag afsluit.

 

Partners DVDU’19

De Dag van de Uitzendondernemer 2019 zou niet kunnen plaatsvinden zonder de inbreng van onze partners. Alle partners zijn aanwezig tijdens de informatiemarkt en netwerkborrel. Zonder de inbreng van hoofdsponsor Safex Inspectie Instelling geen DVDU. Daarnaast wil de organisatie van de DVDU de volgende partners danken voor hun bijdrage aan de zevende editie van de DVDU: Safex Inspectie Instelling, Holland Zorg, ARTRA, XpertHR, Joboti, InGoedeBanen.nl en Academy for Flex.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie