Vaste contactpersoon
Gratis kennisevents
24/7 toegang tot software
Gratis opleidingen
Specialisten in huis
20180509-PAYFORPEOPLE-835-nieuw

Backoffice uitbesteden

Wat is de backoffice?

De backoffice is een essentieel onderdeel van elke uitzendonderneming, ook die van jou. De backoffice omvat alle administratieve, financiële en juridische zaken. Denk aan verloning van werknemers en facturatie aan klanten; tijdrovende werkzaamheden die ook nog eens veel zorgvuldigheid vragen. Als je de backoffice uitbesteedt aan Pay for People nemen wij deze werkzaamheden van je over. Dat scheelt jou niet alleen heel veel tijd, maar ook zorgen. Met je handen vrij, kun jij je volledig concentreren op je eigen business.

Wat betekent het uitbesteden van de backoffice?

Als je je backoffice uitbesteedt, geef je het juridisch werkgeverschap deels uit handen. Jouw backofficepartner verzorgt dan voortaan de salarisadministratie, ziekteverzuim, contractbeheer, de loonaangifte bij de Belastingdienst én de uitbetaling van ziektegeld. Vaak neemt de backofficepartner ook het debiteurenbeheer over. De reden om de backoffice uit te besteden, verschilt per uitzendondernemer. Maar één ding is zeker: al onze klanten kiezen voor zekerheid, gemak en voorsprong.

Focus op je core business

Voordelen van backoffice uitbesteden

Onze klanten zijn blij met onze service en praktische ondersteuning. We noemen een aantal voordelen van het uitbesteden van de backoffice voor uitzendbureaus:

 • Urenbriefjes goed geregeld;
 • Verloning en facturatie altijd in orde;
 • Voldoen aan de certificeringseisen;
 • Altijd toegang tot kennis van de actuele wet- en regelgeving;
 • Contractbeheer uitbesteed.

Uitzendovereenkomst en payrollovereenkomst

Uitzendondernemers kunnen bij Pay for People terecht voor zowel de uitzendovereenkomst als de payrollovereenkomst. Payroll heeft sinds de invoering van de invoering van Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) een eigen definitie. Ben je benieuwd naar de kosten en voordelen van de payroll- en uitzendovereenkomst?

Voordelen uitzendovereenkomst

 • Zet medewerkers 4 jaar flexibel in;
 • Doorbetaling bij ziekte door Pay for People;
 • De loonuitbetaling wordt verzorgd;
 • Geen ketenaansprakelijkheid;
 • Je stuurt zelf je personeel aan.
Meer informatie over de uitzendovereenkomst

Voordelen payrollovereenkomst

 • Medewerkers hebben dezelfde rechten als je vaste personeel;
 • Geen loondoorbetaling bij ziekte;
 • Loonuitbetaling wordt verzorgd;
 • Betaal alleen voor gewerkte uren;
 • Medewerkers werken exclusief voor jou.
Meer informatie over de payrollovereenkomst
Pay4me

Uitzendsoftware voor intermediairs

Als je besluit je backoffice uit te besteden aan Pay for People, nemen wij de administratieve, financiële en juridische taken over. Ondertussen houd je het overzicht over je backoffice via ons online platform Pay4me: een digitaal dossier waarin je realtime en 24/7 alle gegevens terugvindt over klanten, werknemers, urenverwerking en debiteurenbeheer.

Ook werknemers en klanten maken gebruik van dit platform. Via een eigen account kunnen werknemers in Pay4me bijvoorbeeld hun jaaropgaven terugvinden of pro forma bruto-netto berekeningen maken. Ook klanten kunnen optioneel uren invoeren en accorderen of facturen inzien. Omdat Pay4me volledig in eigen beheer ontwikkeld is, kunnen we het geheel inrichten volgens jouw huisstijlwensen. Jij ziet geen verschil en je werknemers en klanten ook niet.

Backoffice uitbesteden een goed idee?

Vraag het aan Reijer!

Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag het een van onze experts, ze helpen je graag!

Voor algemene vragen over onze dienstverlening bel je met 010 206 6260 of stuur een e-mail naar info@payforpeople.nl

Bel naar 0102066260 Stuur mij een mail

Contact

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DVDU2020
Donderdag23 juni 2022

Dag van de Uitzendondernemer

Op donderdag 23 juni vindt de 9e edititie van de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) plaatst in de Mariënhof in Amersfoort. Tijdens de 9e editie van de Dag van de Uitzendondernemer ontwikkel je een nieuwe kijk op het vinden van nieuwe werknemers en het behouden van bestaand personeel. Dit blijkt in de praktijk namelijk een ingewikkelde kwestie voor veel bedrijven. Wij helpen graag een handje en delen het thema op in een paar eenvoudige, concrete vraagstukken. Natuurlijk hebben wij een aantal experts uitgenodigd om hun kennis en ervaringen met ons te delen. De ideale gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Dit kan door deel te nemen aan de plenaire sessie, onze kennis- en inspiratiesessies, met het bezoeken van onze informatiemarkt en we hopen je natuurlijk bij de afsluitende borrel te zien.

Bestel je ticket