Logo Pay for People
Plaats tot tweemaal zoveel kandidaten!

ATS systeem exclusief voor intermediairs

Je bent goed in wat je doet. Je volgt een vaste koers en hanteert een duidelijke, succesvolle werkwijze. Je klanten en kandidaten zijn tevreden en je hebt voldoende opdrachten; wat wil je nog meer? Nou, wat dacht je van tweemaal zoveel kandidaten plaatsen in evenveel tijd? Zeker met de toenemende krapte op de arbeidsmarkt zou dat geweldig zijn. Het kan met ATS recruitment software, speciaal voor intermediairs.

Waarom werken met een ATS?

Waarom zou je met een Applicant Tracking System (ATS) werken als je onderneming nu al goed draait? Nou, omdat het nóg beter kan zonder extra inspanning. Natuurlijk is het invullen en bijhouden van excel-bestanden prima te doen. Net als het werken met verschillende, losse systemen en het onderhouden van een archief met dossiers van kandidaten.

Maar als je wilt doorgroeien of gewoon meer tijd wilt hebben voor persoonlijk contact, dan is een ATS systeem het beste wat je jezelf als uitzendondernemer cadeau kunt doen. In de tijd die je nu dagelijks besteedt aan sollicitaties en plaatsingen kun je met een ATS het dubbele resultaat behalen.

Wat is een ATS-Systeem?

Een Applicant Tracking System (ATS) is slimme software waarmee jij als intermediair diverse recruitment taken efficiënt en effectief automatiseert. De verschillende ATS systems gebruiken diverse namen die je vast kent. Zoals ‘kandidaatvolgsysteem’ of ‘werving & selectie software’. Daarnaast hoor je ook vaak meer Engelse termen als ‘candidate tracking software’, ‘recruitment software’ of ‘recruitmentsysteem’.

Welke naam je je recruiting systeem ook geeft, ons ATS bevat de slimme recruitment tools en handige applicant tracking functionaliteit om jou als intermediair veel werk uit handen te nemen! Het belangrijkste wat dit online applicant tracking system jou vooral oplevert, is een effectiever recruitment proces. Voor jou als intermediair, maar juist ook voor je klanten en kandidaten. Het bijhouden van alle communicatie met en naar opdrachtgevers, flexkrachten en sollicitanten is tenslotte best tijdrovend en foutgevoelig.

Als je je recruitment processen automatiseert met een ATS-systeem, heb je naar veel administratieve taken geen omkijken meer. Je ATS systeem voert ze snel en foutloos uit zodat jij je kan richten op het belangrijkste: je kandidaten en opdrachtgevers. Recruitment, maar dan efficiënt!

Voordelen van een ATS

Recruitmentsoftware voor intermediairs

Hoe heb jij als intermediair voordeel van een ATS? Hier de belangrijkste voordelen op een rij:

Structuur in het gehele sollicitatieproces; het ATS-systeem geeft signaleringen en zet automatisch vervolgstappen
Uitgebreide filtermogelijkheden; je kunt bijvoorbeeld sollicitaties filteren op criteria die jíj kiest
Hulp bij het selecteren en koppelen van kandidaten aan meerdere geschikte vacatures, ook bij afwijzing
Automatisch versturen van standaard e-mails tijdens het gehele recruitmentproces.
Altijd en overal volledig inzicht. Op elk apparaat, dus ook op je smartphone en tablet, toegang tot jouw online recruitment platform

Play button

Hoe werkt een Applicant Tracking System?

Koppeling met jouw website

Een koppeling met je eigen website zorgt ervoor dat alle nieuwe sollicitanten direct in het recruitment tracking system terecht komen. Nadat je eenmalig de vacaturefeed hebt ingebouwd, hoef je dus niet langer zelf gegevens handmatig in te voeren. Je kunt je processen vervolgens optimaliseren naar jouw wensen en behoeften. En op onze beurt blijven wij het ATS optimaliseren zodat jij altijd profiteert van de laatste ontwikkelingen.

Verbetering van de candidate experience

Een ATS is niet alleen ideaal voor jou als intermediair, het geeft ook de candidate journey een boost. Doordat jij in één omgeving vacatures kunt aanmaken en publiceren, kandidaten kunt zoeken en matchen en uitnodigen, kun je snel en adequaat reageren. Ook het afwijzen van minder geschikte kandidaten doe je via het ATS. Zo bouw je gaandeweg een gedetailleerd profiel op van iedere kandidaat met daarin het cv, motivatiebrieven, relevante informatie en alle communicatie met de kandidaat.

Volledige automatisering van het wervingsproces

Hoe zorgt een ATS er nu uiteindelijk voor dat je zo veel tijd bespaart? Het applicant tracking system is een softwareoplossing speciaal voor intermediairs, waarin je het wervingsproces kan bijhouden van vacature tot aan plaatsing. Je kunt vacatures aanmaken, sollicitaties administratief verwerken, kandidaten direct opvolgen en je collega’s informeren over vacatures en kandidaten. En, als je wilt, kun je ook wervingsprocessen en administratieve taken in het ATS automatiseren.

 

Kies voor het beste ATS-systeem via Pay for People en profiteer van alle voordelen

Wij bieden jou het beste recruitment systeem, ontwikkeld door RecruitNow
We integreren het ATS-systeem met ons Matchingsplatform en Pay4me voor een volledig geautomatiseerd proces
Pay for People ondersteunt, helpt en adviseert je tijdens het hele implementatie- en recruitmentproces
Jij profiteert van een stijgende omzet en van de scherpe (lage) prijs die wij je bieden

Meer weten over ATS?

Bespaar tijd, geld en energie. Kies – net als veel andere intermediairs – voor het beste ATS systeem van Pay for People.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home / ATS recruitment software