Evenementen

Pay for People organiseert jaarlijks verschillende evenementen en bijeenkomsten. Dit doen wij om u te informeren en om in contact te blijven met onze doelgroep.

Up to Flex
In november 2014 organiseerde Pay for People voor het eerste Up to Flex in Utrecht. Inmiddels organiseren wij meerdere keren per jaar een Up to Flex bijeenkomst of webinar. De laaste bijeenkomst was in september 2017. Tijdens Up to Flex staat deelnemers gratis een gevarieerd en informatief programma te wachten. In de sessies vertellen de experts alle ins en outs rondom recente wet- en regelgevingen. Benieuwd naar de laatste editie? Lees meer

Dag van de Uitzendondernemer
Pay for People is initiatiefnemer en organisator van de ‘Dag van de Uitzendondernemer‘. In maart 2013 vond de eerste editie plaats. Na alle toplocaties in Rotterdam te hebben gehad, verschuiven wij het jaarlijkse kennisevent naar het centrale en gezellige Utrecht. Dit jaar, op 29 maart 2018, vindt de zesde editie plaats in de karakteristieke en duurzame industriële locatie DeFabrique. De dag staat in het teken van de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt en hoe u hier als ondernemer actief op in kunt spelen. Lees meer

Startersspreekuur uitzendbureau
Het begin is er… u heeft de stap genomen of overweegt om een eigen uitzend-, detacherings,- of payrollorganisatie te starten. Om de week op donderdag organiseert Pay for People een spreekuur voor starters in de uitzendbranche. Onze flex adviseurs zullen met u uw plannen doorlopen en adviseren en bijsturen daar waar nodig. Klik hier voor meer informatie.

Startersspreekuur payroll
Payroll is geschikt voor elke ondernemer die met flexibel personeel wil werken. Maar wat zijn nou precies de voordelen voor u als ondernemer? Om de week op donderdag organiseert Pay for People een spreekuur voor elke ondernemer welke graag informatie en/of advies ontvangt over payrolling. Klik hier voor meer informatie.